zuxxi.com//sinema|geyiks

desdinovA

  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    hobolo

    ne beklediysem o cIktI... (demet sener iyiydi ama)
    Puan: 2
  • Sırlar Oteli - The Million Dollar Hotel

    muqemmel film -

    1 verenlere ve film ortasInda cIkanlara acIdIm resmen- yazIn sIkIcIlIgIndan sonra oynayan ilk adam gibi film, bir haftadIr etkisindeyim o kadar, surekli film muziklerini dinliyorum. Ikinci kere gitmek icin can atIyorum, ke$ke gunler 30 saat olsa :(.
    Puan: 10
  • Hücre - The Cell

    Gorsel Efektler Deli -

    ßence gorsel efekt oscarInI alIrlar bunlar, film cok guzeldi. Senaryo mukemmel otesiydi, yani hani bilimsel filmlerde bir yerden sonra sacmalIklar olur mumkun olmayan $eyler sallanIr falan ama bunda ileri teknolojilerin hepsinin bilimsel tutarlIlIgI var, yani olamayacak $eyler degil. Filmin her bi olayI guzeldi, ama cok etkilenmedim onu belirtmek istiyorum. Belki benim eksikligim ama bu filmde kendimden bir $eyler bulamadIm. "SIrlar otelini" bir haftadIr du$unmeden edemiyorum ama dun gittigim bu filmin ismini bile hatIrlamakta zorlandIm.
    Puan: 9
  • Çatlak Profesör II - Nutty Professor II - The Klumps

    ne salak film ya...-

    abi hadi azcIk mantIklI olmasInI beklersin.. -filmin sonunda acam su icmesiyle genetik bilgilerinin degi$mesi 2 saniye bile surmuyo.. yok genetik kod sIvIsInIn icine kopek tuyu du$uyo, o tuy birden buyuyup adam falan oluyor sonra kuculuyo falan bu adam bi sk anlamadIm igrenc film. Ilk defa bu kadar du$uk veriyorum, al sana!
    Puan: 4
  • Ben, Kendim ve Sevgilim - Me, Myself & Irene

    off ya kahretsin -

    abi turki insanI niye boyle ya, marifet niyetine radikal takIlIp kIllIk yapIyosunuz. sayenizde butun iyi filmler kotu, kotu filmler iyi oluyor. bu filmi bile zkmi$siniz helal olsun ya. bIrakIn bunu chicken run'a falan gidin, top10'da 3. olan film o!.. off of.
    Puan: 8
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    Guzel, korku sevenler gitsin-

    Mukemmel de degil hani, gene de gayet guzel bir film yapmI$ eloglu. Gerici sahneler daha cok olabilirdi.
    Puan: 7
  • Balalayka - Balalayka

    Muqemmel Otesi Bir Film -

    "KISA YOLDAN PARA KAZANMAK İSTEYEN VE "GERÇEKTEN İYİ REKLAM YAPARAK"BOL PARA KAZANILACAK BİR FİLM." Sen sorunlu olmalIsIn. Cok ciddiyim ki, $imdiye kadar kIsa yoldan para kazanma amacI olmayan tek ya da ikinci Turk filmi bu. Ba$roldeki Rus kadIn (Tanya) Oscar'I almI$ olan birisi nasIl bu kadar andonca ve gozun kapalI yazabilirsin ki?! Duru$ma, Kahpe Bizans, Dar Alanda KIsa Pasla$malar gibi kalitesi du$uk filmlerden kesinlikle degil! Aksine adam gibi konusu ve deh$et bir senaryosu olan cok etkileyici ve guzel bir yapIt. YabancI filmlerle birlikte bile senenin en iyi filmlerinin arasInda. Ama bazI teknik eksikler de yok degil-
    Puan: 10
  • Dinozor - Dinosaur

    off of

    filmin turkce olu$undan mI bahsedeyim yoksa sinemanIn yarIsIndan cogunu olu$turan veletlerden mi?! daha sinema ba$lamadI reklamlar oynuyo, velet bi bagIrdI anneee pokemon yihuuu... filmin ortasInda ba$kasI bagIrIr su ister, biri aglar falan rezalet bundan sonra cizgi filme girmeyecegim. film boyunca kufrettim bu olaya.. film de guzel degildi, bir kere sacmaydI ve cok bayIktI. aynI turk filmi... peh ilk 10'a sokmu$sunuz bi de filmi inanIlmaz yani
    Puan: 2
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    guzel filmdi -

    etkileyiciydi ve insanI filmin icine sokuyordu resmen. belki de en onde oturdugum icin bana oyle gelmi$tir :p... sadece fragmandan itibaren diyenler de alt etmi$ler. ozellikle canadian-french hatun cok iyiydi. (evet inanamadInIz di mi ikisi bi arada)
    Puan: 8
  • Vizontele - Vizontele

    fazla beklenti sarsar

    film guzel ama nasIl abarttIlar inanmazsInIz. yok oscar alacak, en iyi senaryo falan. ntv bile gi$e rekoru kIrmasI kesin gibi dedi ona yanarIm. Arkada$lar film o kadar da mukemmel degil, beklentiyle gitmeyin, dumur olursunuz.
    Puan: 7
  • Komser Şekspir - Komser Şekspir

    rIn rIn rIn ... -

    3 ust mesajda yazan arkada$In butun dedikleri dogru olmakla birlikte filmin sadece kotu yanlarInI anlatIyor. Evet sanatsal icerigi "0"a oldukca yakIn bir film; ama insanI huzura ula$tIrIyor. Filmde Okan Bayulgen'in cok iyi oynadIgInI da belirtmek isterim. Btw, kIz duzgun konu$amasa da bu hali benim daha cok ho$uma gitti. Sevgiyle kalIn.
    Puan: 6
  • Tanrı'nın Eseri, Şeytanın Parçası - The Cider House Rules

    1999'un en iyi filmiydi -

    İki de oskar aldI; o kadar...
    Puan: 10