zuxxi.com//sinema|geyiks

Kush

Hikaye Bunlar

Turkish

Abi ben Almanya'da okuyorum, kız arkadaşımla beraber Türkiye'ye tatile geliyoruz. Köln'den binmişiz paşa paşa Türk Hava Yolları uçağımıza, kalkışımızı yapmışız. Bizim kız Fransız milliyetinden ama Türkçe'ye merak salmış, harfleri öğreniyor elindeki kitaptan. İşte ç,ö,ü, yumuşak g falan. Uçağın bir bölümünde ÇIKIŞ yazıyor. Bizim hatun da, aha bak okuyabiliyom, edasıyla azıcık yüksek sesle okudu. Ama c oldu s, I harfi de yok adamlarda o da oldu sana i. Ş harfini hatırlamış. Yanımdaki adam koptu, önümdeki teyze de "ayıp be" diyor...

Sonu Gelmeyen Espriler

Araba

- Abi, Opel Korsa, Toyota da Korona. Nasıl abi? Abi iyi misin? Yüzün yeşil oldu da birden, yediğin bişey mi dokundu?

Sonu Gelmeyen Espriler

Sigara Paketi

- Abi bak Camel sigara paketi. - Eee. Yani? - Abi üzerinde iki tane otostopçu kız var. Bakalım bulabilecen mi? 2 dk. soona... - Nooldu abi bulamadın mı? - Yok bulamadım. - Ver bi de ben bakiim, aaa yok hakkaten, herhalde bi araba almış. Aa, abi, abi niye çöpe attın dolu paketi... - Abi bak gene Camel paketi, çöpten çıkardım da... - Gene ne var? - Abi bu sefer tavşanı aramanı rica edecektim. - İyi ver. 2 dk. soona... - Nooldu abi, gene olmadı mı? Kötü eprinin sahibi paketi geri aldıktan soona, paketin içinden bir sigarayı yarım dışarı çıkarır, sigara paketini kulağına dayar, ve, - Alo tavşan... der. Bunun üzerine sigara paketinin sahibi öldürülür.

Sonu Gelmeyen Espriler

Saatin Çalışıyor mu?

- Abi, saatin çalışıyor mu? - Evet, niye? - Benimkine de iş bulsana, ekikih! - Ah. Abi gene vurdun kafama ama!

Hayat Ağacı

Hangi bölüme yazacağımı bilemedim ama, şöyle birşey hatırlıyorum: - Abi seni hayat ağacında birine benzetiyorlar hep. - Kime? - Ağaca.

Facit Hesap Makineleri

Hiçbir sayı yazmadan, sadece kolu çevirince alet turları saymaya başlıyordu, biz de kuzenle amcamın yazıhanesindeki faciti 'kim 1 dakika içinde daha fazla tur yaptıracak' yarışması adı altında kullanıyorduk. kolumuz yorgunluktan kopana kadar.
  • Şeytanın Günü - End of Days

    Bu kadar kötü film yapmak icin cok ugrasmak, cok paralar dökmek gerekir

    Dinsel bayiklik... Sponsored by Church
    Puan: 2
  • Her Şey Çok Güzel Olacak - Her Şey Çok Güzel Olacak

    Izleyelim

    Film bittikten sonra, ya bu adamlar bizim mahalleden Ahmet'i okuldan Maksut'u anlatmis ayni... diyorsunuz. Yani cevrenizde birileri mutlaka uyuyor kisilere. Ben de simid su bar acma islerime bir hiz kazandirayim komple :) Hadi bye..
    Puan: 8