zuxxi.com//sinema|geyiks

cloé

Mavi Ay

David le Madie hep aynı anda birbirlerine onca şey söyleyip kavga ederler, birbirlerinin dediklerini asla dinlemezlerdi. Sonra sinirlenip odalarına giderler kapıları aynı anda hızla çarparlardı. Fakat David dayanamaz tekrar kapıyı açıp bakardı.
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    etkileyici..

    Mutlaka gidip görülmesi gereken bir film.Unutulmayanlar arasına girebilir.Eminim ki izleyen herkes müthiş senayoyla etkilenecek.Ufaklık cidden çok iyi rol yapmış.Ayrıca seslendirme çok iyi.Maliyatine göre çok iyi bir film.Çünkü senaryo güçlü daha doğrusu ilginç.Bir sinema severin kaçırmaması gerekir.
    Puan: 9
  • Dünya Yetmez - The World Is Not Enough

    klasik ..

    Tam bir bond klasiği.Konuya bakma oyunculara bak diyor.Eğlencelik işte.Tavananna ya katılıyorum.Eğer vaktiniz varsa izleyin.
    Puan: 5
  • Yetenekli Bay Ripley - Talented Mr. Ripley

    beklenilen kadar iyi değil...

    Tek güzel yanı İtalya da çekilmiş sahnelerin olmasıydı.Yoksa film hiç güzel değildi.Bence gitmeyin,çok sıkılabilirsiniz.Ama bol vaktim var benim için fark etmez diyorsanız gidin de görün ne diyim....
    Puan: 4
  • Hayalet Süvari - Sleepy Hollow

    saçmaaa...

    Bu ne ya böyle.Vermişsiniz 10 puanları hemen.Ya acaba aynı filmi mi izledik.Bence film çok saçmaydı.Korku filmiyle alakası yoktu.Yaratıcılıktan çok uzak saçma sapan bi filmdi.Blair Witch bile bundan daha iyiydi...SAKIN gitmeyim derim..
    Puan: 3
  • Barışçı - The Peacemaker

    Gurur duyuyorum....

    İLk başta şunu diyebilirim ki çok guruluyum ilk yazan insan olmaktan ama bir korku taşımıyor da değilim.:) tmm cıvımıyorum. Sıradan bir amerikan filmiydi gerek yok başka söze....al sana puan
    Puan: 4
  • Şahane Bekar - The Bachelor

    eğlence...

    valla fena olmamış.2 saatlik eğlence işte...Mariah Carey salak rolünü oynamakta fazla zorlanmamış.Keşke hiç olmasaydı,bir sahnede gözükmesine rağmen filmin kalitesini düşürmüş...Neyse Chris her zaman ki gibi iyiydi.Ama daha güzel bi kız eşlik edebilirdi.Herşeye rağmen gidin ve eğlenin...
    Puan: 6
  • Kapıdaki Düşman - Enemy at the Gates

    müthişti

    hiç bi söze gerek yok gidin görün.iyi bir yapım içinde herşeyi barındırıyor. ed harris müthişti rolüne cuk oturmuş yani
    Puan: 9
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    keşkeeeee

    keşke tüm hackerler böyle olsa ya... stanley abimiz gibi :)) film çok güzeldi. çekimler iyiydi. konu da uygun. mutlak seyredin..
    Puan: 8
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    son 15 dakika

    İzlemeyen okumasin

    filmin son 15 dakikası son derece gereksiz. mavi meleğin önünde bekleseydi yıllarca ve the end film bitseydi daha iyi olurdu. çocuk yine müthiş rol yapmış tebrik etmek lazım. annesinin onu ormanda bıraktığı sahnede arabanın arkasından koşup anneee anneee beni bırakma diye bağırması içimi eritti valla. gözlerim sulandı ağladım utanmadan. hem de o gün annemle dargın ayrılmıştık. eve gidip hemen kucakladım annemi seni çok seviyorum diye. yani film işlevini yerine getirdi vesselam
    Puan: 7
  • Kurtların Kardeşliği - Le Pacte des Loups

    üff çok uzun çokkkkkkk

    filmin bitmesini bu kadar sabırsızlıkla beklediğimi hatırlamıyorum. çok sıkıldım çokkkkkk. herkes yavaşlatılmış sahnelere laf etmiş ama bence filmin tek güzel yani onlardı yani. dövüş sahneleri yani. mark abimin ve güzel dövmelerinin hatırına 4 veriyorum. çok bile.
    Puan: 4