zuxxi.com//sinema|geyiks

hhd

  • Dünya Yetmez - The World Is Not Enough

    biraz fazla abartılı

    Filmde abartı çok. Hele İstanbul'a gelmeden adam İstanbul filmi çekmiş. birde Çırağan Sarayı'nı Bakü diye yutturmuşlar. ama yin ede güzel film. tabi kızlar da
    Puan: 7
  • Kahpe Bizans - Kahpe Bizans

    TÜRKLER'DEN SİNEMA OLUR MU?

    Türkler'den sinema olur mu? Bence olmaz. Bir kere bir Türk filmine hiç bir zaman 10 puan verilemez. Çünkü 10 puan verdiğinizde diğer yabancı filmlere 50-100 vermeniz lazım. Bir Türk filmi en iyi bile olsa en fazla 5 puan eder. Hele böyle saçma bir film ise 5 bile etmez. Hadi saçmalıklarını komedi olduğu için affedelim. Zaten sırf Hande ataizi ve Demet Şener olduğu için bu kadar çok seyirci topladı. yoksa o da olamzdı. Bence 4 puan.
    Puan: 4
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    It's very good.

    Film boyunca çok sıkıcı, hatta güzel dedikleri buymuydu, saçma sapan bir film deyip, filmin sonundaki sürprizden sonra anlamsız olan her şey bir anlamda anlam kazanıyor ve filmden çıkınca inasnın kafası allak bullak oluyor. Benim jeton yarım saat sonra düştü. İkinci defa gidip bütün olayları incelemeye karar verdim.
    Puan: 10
  • Kemik Koleksiyoncusu - The Bone Collector

    Hiç de fena değil.

    Hiç de fena değil ki.
    Puan: 7
  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    BU FİLMİ İZLERKEN NE YAPTIÐINI HALA BİLİYORUM...

    Çığlık serisi, ne yaptığını biliyorum serisi, Matrix, 6.His, Blair Cadısı ile dalga geçen bir film. Eğer bu filmleri seyretmediyseniz, millet esprilere gülerken siz gülenlere aptal aptal bakarsınız. Espriler güzel ama biraz fazla cıvık ve cinsellik ağırlıklı. Zaten filmin başında da utanmak yok diyor, ama bu erotik filmlerde bile gösterilemeyen erke cinsellik organının bariz bir şekilde gösterilemsini de icap ettirmezdi.
    Puan: 6
  • En Büyük Günah - The Lost Son

    İçinde bir parça et olan kuru fasulye gibi

    İçinde bir parça et olan kuru fasulye gibi bir film. Afişin %90'ını Nastasia Kinski kaplıyor, filmin de %10'unda gözüküyor. eşittir yüzde yüz oluyor. Afişte etin reklamını yapıyorlar. Ama et aslında sadece %10'unda var. Paranız ve zamanınız fazla ise gidin.
    Puan: 5
  • Uzay Kovboyları - Space Cowboys

    Cidden kovboy bu adamlar

    Daha iyi bir film bekliyordum. Ama beklentilerimin biraz altında çıktı. Uzaya çıktıktan sonra gelişen olaylar çok heyecan verici değil. Efektler de fena değildi aslında Bence Armageddon'dan sonra öyle gerçek bir uzay bilim kurgu filmi gelmedi. Film dediğin Armageddon gibi olur. Bu filme ancak 5 puan.
    Puan: 5
  • Armageddon - Armageddon

    Tüm zamanların en müthiş filmi

    Kim ne derse desin, son yılların en mükemmel filmi. Belki filmde bazı saçma yerler olabilir ama genel itibariyle baktığımızda adamlar bizim düşünemiyeceğimiz bir çok detayı düşünüp, koymuşlar. Adam gibi bir film yapamayan biz Türkler'e ise sadece oturup filmi seyretmek düşer, eleştirmek neyimize.
    Puan: 10
  • Derin Darbe - Deep Impact

    Derin bir darbe

    Filmi aptalca bulan, kusmak isteyenleri anlamıyorum. Herhalde bunların bilimsel gerçeklerden haberleri yok. Bu gün Derin Darbe ve Armageddon olayları gerçek olmak üzere ve Uzaya Derin Darbe adlı bir uzay aracı gönderiliyor. Bence olabilecek gerçekelri anlkatan bir film.
    Puan: 9
  • Ölümsüz - Unbreakable

    Bir şey anlamadım

    bu filmin sonundaki olayı anlayan varsa bir zahmet anlatsın.
    Puan: 6
  • Dansöz - Dansöz

    rezalet

    Bu film iki açıdan incelenebilir. birincisi bu filme film seyretmek için gidiyorsanız en rezil film. Ama bu filmi cinsel zevkleriniz için izlemek isityorsanız 10 verebilirsiniz. Çünkü cinsellik adına her türlü rezalet var. dünya çapında harika filmlere de böyle rezil filmlere de aynı parayı veriyoruz ya ona yanıyorum.
    Puan: 1
  • Düşlerin Efendisi - Quills

    Bu kız ne zaman giyinecek.

    Kate Winslet de soyunmaya alıştı. Her filmde mal beyanında bulunuyor. Julia Roberts'ın hiç soyunmadan ne kadar ünlü olduğu ortada. O da bizimkiler gibi soyunma meraklısı
    Puan: 5
  • Darısı Başıma - The Wedding Planner

    Jennifer Lopez'in harici...

    Eğer bir Jennifer Lopez hayranı iseniz gidin, ama değilseniz gitmeyin. Çünkü filmde Jennifer'ın dışında çekici bir şey yok..
    Puan: 7