zuxxi.com//sinema|geyiks

feroza

  • Komser Şekspir - Komser Şekspir

    o ne kılık öyle kadir abi?

    kadir abim bu filmle bütün kadirizm ilkelerini kendi kendine yıkmış oldu. yapılıcak iş miydi be. ama ne fark ederki zaten" motivasyon" olayı ile bitirmişti kendini. bir de sinan cetin daha önceki filmlerdeki kullandıgı tema ve espirileri tekrar tekrar kullanmaktan zevk mi alıyo nedir. kesinlikle 650 kişi ile de baskın falan yapılmaz onu da öğrensin.
    Puan: 3
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    ULAN BU KADAR UYDURUK FİLM OLUR MU?

    bu amerikalılar bizi salak mı zannediyo? action filmi yapıcaksan git arnold u al onla film cevir senin neyine dağcılık filmi cevirmek. yani bu kadar atmasyon sahneyi bir araya nasıl topladınız walla merak ediyom. filmde adamın biri k2 ye tırmanıyomusta falan da filan. yok öyle bi şi ya. 6400 metre de parti veriyomusta, zirveye cıkıp el sallıyacak mısta. ulan nerde dagcılık nerde etik be. adamlar dagda içki içip sonra zirve yapıcak larmış yok yaa. ama napalım bizim halkımızda böyle sorunlar yok ki. onlara ver actionı ver gazı seyretsinler. nitrolar patlasın, adamlar düşsün birileri onları kurtarsın iyiler hep kazansın kötüler hep kaybetsin. hep bildik hikaye NEYSE ARKADASLAR LÜTFEN BÖYLE SAÇMA SAPAN FİLMLERE GİTMEYİN!!!BİRİLERİ SİZİN SAYENİZDE PARALARI GÖTÜRÜYO, UNUTMAYIN!!!
    Puan: 1
  • John Malkovich Olmak - Being John Malkovich

    ÇOOOK GÜZEL!

    bu film gerçekten izlemeye değer. özellikle aptal amerikan filmlerinden sıkılanlar için çok iyi bi fırsat. kesinlikle kaçırmayın derim!
    Puan: 9
  • Şaşkın - Bedazzled

    YA ARKADAŞLAR ORTALAMA NİYE BU KADARA YÜKSEK?

    tipik bi amerikan filmi elizabeth oynuyo diye bazı arkadaşlar yüksek veriyo. olmuyo böyle. hayır millet filmi bi şi sanıp gidiyo ondan sonra da "ha bu adamlar işi bilmiyomuş "diyo. lütfen arkadaşlar biraz daha duyarlı olalım
    Puan: 2
  • Pokemon 2: En Güçlü O - Pokemon - The Movie 2000

    hakketen kutlarım

    filmi degil arkadası kutluyorum south park konusunda cok haklı. ayrıca dilbert de cok guzel. mutlaka seyredin pokumanı deyil öbürlerini
    Puan: 3