zuxxi.com//sinema|geyiks

haydut_rakun

  • Duruşma - Duruşma

    Olm bi bayılma sahnesi var!!!

    arkadaşlar hepinizin dediği doğrudur.senaryo yaramaz.G.kıraç,z.algöz ve m.cumbul hariç oyuncular da yaramaz.Ama onu bunu bilmem güven kıraçın bi bayılma sahnesi var.Hani Analyse This'teki tokat sahnesi kadar matrak.Sakkın kaçırmayın diyorum.Aklınıza geldikçe güleceksiniz valla!!Hemmen iyi günner dedim size
    Puan: 8
  • Dövüş Kulübü - Fight Club

    1 VERENLER;10 VERENLERE KARŞI

    Valla buralara kadar tüm yorumları okuduysanız sizin de durumunuz iyi değil demektir.Ben filme ilk başladığında gittim.ama zuxxi sayfalarına bu yorumu yapmakta geç kaldım.Bu yüzden benim yazım bu sayfanın en dibinde.film hakkında herkes her yorumu yapmış.Ama ilginç olan yorumların bir süre sonra 1 verenler mi manyak 10 verenler mi şekline dönüşmüş. bu bile bu filmi başarılı bir film yapar.bi kere mutlaka bu filmi GÖRMELİSİNİZ.Çünkülüm değişik ve ilginç bir film.Ben bu sayfalarda blairwitch!e 1 puan vermiştim.ama onu da görmek gerekir diye yazmıştım.Şimdi bu filme 9 verecem ve de görmek lazım diye de ekleyecem.Yani neymiş?bu sene matrixten sonraki en iyi filmmiş bu film ve de ben matrize 10 verdiğim için buna 9 verecem.Ayrıca hala okuyorsanız size de bi doktor lazım.onu bilir onu söylerim
    Puan: 9
  • Gözü Tamamen Kapalı - Eyes Wide Shut

    YAW GALAPAGOS SENİN İŞİN GÜCÜN YOK MU?

    Bu arada bu Stanley Kubrick de iyi ki ölmüş ha!! Hayırlısınlan bi de Terence Mallick ölse!!Buna 2 veriyorum çünkülüm The Thin Red Line'a 1 vermiştim bu onun kadar kötü değil Allah için!!
    Puan: 2
  • Dünya Yetmez - The World Is Not Enough

    Bond bildiğiniz gibi

    Yaw arkadaş gene ne kasmışınız yaa!!Bond filmi en nihayetinde olm işte!! Bu filmde mantık aranır mı yaw? Güzel olmuş tabii ki.İki saat iyi vakit geçiriyosun.Yok bana vakit geçirmek yetmez , ben sanat görecem,içimi bayıltmayan filme film demem diyen denyo arkadaşlara tavsiyem o çok sevdiğiniz kubrick ile terence mallickin filmleri orda.Gidin onları seyredin yaw.Bu arada da bu filme kanıp da kimse Sarayburnu açıklarında yüzmeye kalkmasın lütfen.Valla sizi kimse kurtaramaz Allah canımı alsın.Ayrıca siz biyerde plutonyum bulursanız tüyün anacım,sakın kurcalamayın.
    Puan: 9
  • Şeytanın Günü - End of Days

    Gitmeyin,Gerek Yok!

    Diyorum ki,iyi ki bu filmi sinemada 3 milyona diil de ,evde arkadaşımdan ödünç aldıım vcd ile izlemişim. Paramız cebimizde kaldı.Bi de en şaşırdıım,şeytan bunu bayaa dövdü yaw!Yani ben Arnold döker zannediyodum,ama kazın ayaa ööle diilmiş.Kazın ayaa şööleymiş.Böyle perdeli merdeli, ördek ayaa gibi bişey işte.Film yaramaz,ama ince kırmızı çizgi ve eyes wide shut kadar da boktan diil.Bu durumda 3 veriyom.Ahan da verdim bilem.
    Puan: 3