zuxxi.com//sinema|geyiks

acıpatlıcan

  • Ten ve Arzu - Il corpo dell'anima

    etkileyici

    Kadin cok etkileyici , hakkaten erotik bir sahsiyet. Icinden gelerek ve hissederek oynamis, odulu hakketmis. Almadiysa haber versin.
    Puan: 9
  • İkimizin Hikayesi - The Story of Us

    kadinlarin anlasilmazliginin belgesi olan bi film

    Michelle teyze garip tripleri olan kadin, Bruce amca da sevimli adam rolunde bu filmde. Film michelle teyze acaba ne zaman mantikli bir hareket yapacak diye beklemekle geciyor. Ask hikayesi felan degil gundelik yasamamizda gormeye alistigimiz kadinlarin tutarsiz davranislarinin bir belgeseli.
    Puan: 4
  • Kışkırtma - Trasgredire

    Tinto usta karpuzdan anlıyor

    "Tinto'nun filmi çıkar da insan onu kaçırır mı?" düşüncesi ile seyretmeye başladığım film beni hayal kırıklığına uğrattı. Filmde önemsiz detaylara fazla takılmış, halbuki hareketli sahnelerin üzerinde daha fazla durmalıydı. Ama yine de mevcut sahneler Tinto'nun karpuzdan anladığını gösteriyor. Hatun müthiş, gidin görün derim
    Puan: 8
  • Kalbim Seninle - Return to Me

    Böööğ

    Hakkaten kusmak istedim, böyle duygusallık kisvesi altındaki saçma filmleri ancak budala kız takımı seyreder. İğrenç... Erkek adamın filmi değil
    Puan: 1
  • Cinsel Masumiyetin Kayboluşu - The Loss of Sexual Innocence

    Masumiyet Kayboldu

    Bilader masumiyeti mi kaybettiler başka şey mi bilmiyorum ama bu tür filmlere insan nasıl kötü der bilemiyorum, bence gidilip görülmesi gereken bir film... Tinto Usta kadar açıları iyi yakalayamasa da yönetmen bir hayli çabalamış. Oyuncular fena değil, hissetmemişler ama birşeyler göstermişler.
    Puan: 9
  • Felicia'nın Yolculuğu - Felicia's Journey

    Vakit kaybı

    Arkadaşlar zamanınız bolsa gidin. Paranıza yazık. Felicia'nın birşeye benzediğini umarak sinemaya gidecek delikanlı arkadaşlar fazla ümitlenmesin, badana duvarı suratlı bir hatun. Filmde sıkıntı had safhada.
    Puan: 2
  • Rüyamdaki Afrika - I Dreamed of Africa

    yeter artık

    Ya mevsimi mi geldi nedir, kadınlara yönelik filmler piyasayı bastı. Konu ve kurgu olarak zayıf tamamen irrasyonel bir film. Tavsiye etmem.
    Puan: 3
  • Aşk Üçgeni - Three to Tango

    yine sulu zırtlak bi film

    Yaz diye sulu zırtlak filmleri piyasaya sürdüler. Delikanlı kardeşlerime göre değil. Zamanınıza ve paranıza yazık
    Puan: 1