zuxxi.com//sinema|geyiks

Ender29

  • Amerikan Pastası - American Pie

    Seveceksiniz

    Pasta sahnesini seveceksiniz. Olayi butun acikligiyla anlatmaktadir.
    Puan: 10
  • Gerçeğin Peşinde - Random Hearts

    Bogggh

    Gidecek daha iyi film bulamadiniz mi ?
    Puan: 5
  • Generalin Kızı - The General's Daughter

    Yok yyaaa

    Yok abi yaa guzel sarisin hatunlari niye oldurursunuz ki ? Zatem sayilari cok fazla degil. Sapiksiniz siiiizzz Film iyidir amma diger zamzalak Yok gerceg.. falandan kat be kat iyidir...
    Puan: 7
  • Müebbet Kuşları - Life

    Yoook kesinlikle

    Valla aferin bu filmi begenebilmis insanlarin derin bir kosniderasyon gucu varmis :) Yok yaa ilk dakkada ben koptum.. Gel abi gecmisi birak bugune gel.. Ya sen de emekli ol artik be amcam...
    Puan: 3
  • Şaşkın Dedektif - Blue Streak

    Eyidir Eyi

    Bu filmde bol bol guluceniz.. Ben pantalomun arkasini yirttim... Millette bana kotu kotu bakti .. Son biraz bayikti ama eh napalim.. Amcami her zaman begenmisimdir... Bir aralar Will Smith'le Bad boys mu yada ona benzer bir filmde ikili oynamislardi.. Artik oturmaya baslamis amcam...
    Puan: 7
  • Dövüş Kulübü - Fight Club

    Phantom'a Cevap

    Cunkum o sirada sapsal tyler bizim adamin tam yanaginin oraya kafasini dayamis yapma abi yapma abi dye haykiriyodu...
    Puan: 8
  • Lanetli Tepe - House on Haunted Hill

    Komedi

    Diyorumki unutun bu filmi korkmak istiyosaniz yatagin altina girip boh diyerek butun gucunuzle bagirip kendi kendinizi korkutun daha etkili olur
    Puan: 3
  • Öğretmen - Teaching Mrs. Tingle

    Sikar

    Derin olmaya calismis ama sig olmus bir film. Son sahnelerde gercekten off Allahim dedirterek bir rekora ilerliyor. eger bosa gecirilecek zamaniniz varsa ve canim sikiliyosa diyosaniz gidin.
    Puan: 5
  • Seksi Peri - The Muse

    Bogggh

    Bu filme Sharon Stone'un poposunu gormek icin gidebilirsiniz :)
    Puan: 4
  • Dünya Yetmez - The World Is Not Enough

    Yuh size...

    Simdiye kadar izledigim Bond filmleri gittikce rezalete gidiyor. Siz tutmus 10 vermissiniz. Kovalama sahnesi giriste oldukca iyi her zamanki. Ondan sonra film tavsiyor. Rezalet bir kayak sahnesi inandiriciliktan bu kadar uzak olunmaz. Bond dedik ama sci-fi Bond demedik ki. Sonrada salak bir takim sahneler daha. Karakterlerin biriside bir laf etse. James Bond romanlari sadece actionlariyla unlu olmadilar. Gidin bir Bond romani okuyun. Sonra filmin zavalliginin farkina varin. Pierce yakisikli olabilir ama orda olay bitiyor. Geriye hicbirsey yok. Larger than life denilen karakteri oturtamiyor. Zaten filmde oturtmasi icin yazilmis bir sahnede yokki. Surekli action. Anlamsiz mindless action. Yazik paraniza yazik. Giderseniz ilk acilis sahnesi icin gidin.
    Puan: 2
  • Evrenin Askerleri: Geri Dönüş - Universal Soldier The Return

    BIR

    bir
    Puan: 1
  • Belalı Aşk - Mickey Blue Eyes

    Kil olanlara kilim....

    Alin iste iki. Oh be.
    Puan: 2
  • Avanak Ajan - Austin Powers, The Spy Who Shagged Me

    Super Duper

    Hehe acayip eglendim filimde. Austin amcam herkesle dalgasini geciyo. Bu filmi begenemiyenlerin ve bir verenlerin film hakkinda yazdiklari hicbirsey yok. Cunku konu yok :) Olsun konusu olmasin ama cok eglenceli. Gidin eglenin gulun sonucta bu film kendini sanat icerikli bir film diyede tanitmiyo.. Alan Parsons Project'i ogrenmis olursunuz en iyisinden :)
    Puan: 8
  • Tarzan - Tarzan

    Momo Tarzan

    Ulan ben bu tarzana erkek bile demem. Momo derim momo tarzan.
    Puan: 5
  • Matrix - The Matrix

    Reality

    Eee ne desem. Bu filme hem 10 hemde bir veren arkadaslar. Ozellikle su cep telefonu olur mu bu bilmem kacinci milenyumda diyen arkadasi tebrik edeyim. Size hepinize beyaz tavsani takip etmenizi onereyim. Tabi gorebilecek kadar uyaniksaniz.
    Puan: 9
  • Şeytanın Günü - End of Days

    Guldum

    Sagolun bu filme 2000 yilindan sonra getirip bizim seyirciye kakalayip begendiren hollywoodu alnindan opuyorum. Eh marketing bu kadar olur. Film acayip komikti. Tabiki seytani dovdu Arnold amcam. Zaten baska turlude olamazdi. Klasik bir jenerik. Ozellikle seytan amcamin ilk giris sahnesinde hatunu operken butun sinema yere yatti gulmekten. Eh bende beraber. Christine York'u gecin adamin neden dili kestikten sonra atmayip neden kavanoza koydugunu bilenler filme gercekten dikkat etmis derim. Ama ben etmedim :)
    Puan: 7
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    Ohhss

    Mental masturbasyon :) Afiyet olsun hepinize. Filmden ciktiktan sonra kendinize soyle bir cimdik attiniz mi... Ben soyle derin bir soluk aldigim o gunu hatirliyorum. Yasarken hala sansiniz vaken keyfini cikarin...
    Puan: 8
  • Amerikan Güzeli - American Beauty

    Hayat

    Konu bildik ama anlatim kusursuz. Yeni bir bakis acisi getirmiyor diyebilirler. Aslinda getiriyor cunku her insanin hayati yorumlamasi kendine ozeldir ve bu orta sinif Amerikalinin hayati yorumlama tarzi ve sinemaya yansitilmasi mukemmel. Neden mi ? Cunku bu kisi herhangi biri olabilir. Kisacasi burda Fight Club ve diger filmlerde oldugu gibi extremlere gidilmeden ayni konu mukemmel bir sekilde ekrana tasinmis. Her film yeni bir insani, yeni bir hayati tanistirir. Onlari benzer ama bir o kadarda farkli yapanda budur zaten. Butun karakterler yerli yerinde, dogal ve gercekci bir anlatim. Kevin Spacey her zamanki gibi filmi surukleyip goturmus. Tek bir can alici nokta var. Maalesef hayatta boyle gercek kahramanlar goremiyoruz. Zamanin sizi nasil eskittigini ve yonttugunu farketmek isterseniz gidip bu filmi izleyin. Kisacasi bu filmi arka arkaya izlenip her seferinde degisik seylerin farkina varilacak bir film.
    Puan: 10
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    MI-2 Clueless

    Ne diyeyim bilemiyorum. Cok cok klasik bir film senaryosu. Film'deki sahnelerden umutluydum ama bu sahneleri izledikten sonra science-fiction demek daha uygun olur. Dogrusu buraya koyamaycagim kadar sacmalik var. Eger cokmus bir Tom Cruise izlemek isterseniz, gidin izleyin. Bu film olsa olsa kiz filmi olur. Gidin o film paranizla bir kurusa bagista bulunun. Kendinizi daha iyi hissedersiniz.
    Puan: 3
  • X-Men - X-Men

    Kotu

    Efektler cok kotuydu. Cogunda gulmekten kendimi alamadim. Himm zannederim su rogue bir ucarken gormek istedik ama olmadi. Neysem cizgiden sonra filmi cok kuru kaldi demeliyim. Eger yapicak hic ama hicbisiniz yokse ve X-Men diye yanip bitiyosaniz gidin.
    Puan: 1
  • İskoçyalı: Savaşçı - Highlander - Endgame

    Caniniz cok cok sikiliyosa

    Eee beyler, bir christopher amcam tapinaktan kacmiyo. Kotu amcamlar serbet birakiyo, git diye. Kisacasi bizimkini aci cekmesi icin serbest birakiyo. Herneysem yaa, gecenin bir yarisi... Bakin bence gidin kanald dizisi oynuyo her aksam gece 3 gibi, gidin onu izleyin daha zevkli guzel ve eglenceli.
    Puan: 3
  • Nerdesin Be Birader? - O Brother, Where Art Thou

    Sıkıcı

    Espriler zorlama. Dapper Dan olayi rezaletti. Ama filme bir butun olarak bakarsak, hayati yansittigini gordum. Berbat bir film, iki uc sohretli isim, filme is yaptirdi. Belkide yonetmenler parami gisede verirken arkamdan guluyolardi. Kisacasi hayat gibi.
    Puan: 4
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    Guzel

    Tamam filmi biraz abartmislardi. Ama itraf edeyim son zamanlarda vizyondaki en iyi filmlerden biri. Zaten American Beauty, Matrix, Sixth Sense ve Fight Club'dan sonra pek iyi bir sey cikmadi sinemada vizyona. Michelle + Harrison rollerine iyi oturmuslar. Harrison amcam ilk defa son zamanlardaki bir filmde iyi rol cikartmis. Michelle her zamanki gibi mukemmel. Hatun kisinin fotografina bile saatlerce bakilir. Konusmasi gerekmez. Hehehe, fiziksel guzellik onemlidir. Neysem iyi film gidin keyfini cikarin.
    Puan: 8