zuxxi.com//sinema|geyiks

Arroway

Erol

dün arkadaşlarla otururken konu bu "erol" kardeşimizden açıldı. ankaralı bir arkadaş "o benim lisedeyken sınıf arkadaşımdı ve adı murat'dı" dedi. bir anda sanki "ben sezen aksu'yu tanıyorum" demişcesine değer kazandı gözümüzde. yazık, elemanı hep dellendirirlermiş "bir kalem, bir pergel, bir de çukulata alacağım" diye.

Pazar Konseri

o adamın adı danny kaye idi. ilk zamanlarda pazar sineması biter bitmez babam tv'yi kapatıp "haydi herkes derse." derdi. ama bir gün tv'yi kapatmakta gecikti ve ekranda bayık bir konser yerine danny kaye beliriverdi. ondan sonraki her pazar konserin başlamasını bekleyip, danny kaye'in çıkmayacağından emin olmadan kapamadık televizyonu. danny kaye birkaç yıl önce öldü :(

Telefon

ev kadınları telefon çalınca "geldim geldiim" diye gitmezler mi yanına? hatta bazıları abartıp "patladın di mi, boyun devrilsin" diye söylene söylene açarlar.

Rinsomatik

hele her reklamın sonunda "ama... şeyyy..." demez miydi? nasıl gıcık olurdum. olm adam gibi konuşsana, ne kem küm ediyorsun? hasta mısın sen??

Yeniden Doğmak

Naim'e "Aysel'le evlenir misin?" diye abuk bir soru sormuşlardı o zamanlar. O da "Aysel benim dunya ahiret bacım olur." demişti.

Pantolonunu Sevdim

"kadife sesli, bebek yüzlü şarkıcı" diye kakalanmaya çalışıldı. ama kumaştan anlayanlar ve hayatında daha önceden bebek görmüş olanlar bunu yemedi.
  • Karanlıkta Dans - Dancer in the Dark

    cenenize sahip olun

    filmi cok begendiniz belki ama henuz izlememis ve fikir almak icin buraya gelen biri olarak "selma'ya 'onu niye oldurdun?' diye sorulunca..." diye yazilan yorumlari okumak igrenc oluyor. buraya etkilendiginiz sahneleri yazmak yerine filmin sizde nasil bir iz biraktigini anlatirsaniz bizi de filmlerden sogutmazsiniz.. daha nice bosbogazliklarda "BULUSMAMAK" dilegiyle...
    Puan: 5