zuxxi.com//sinema|geyiks

Dylan

Hikaye Bunlar

Taxi

Tatlı tatlı gidiyoruz taksici amcayla.. sağımızdan ve solumuzdan iki tane araba geçti jet gibi .. kapışıyolar besbelli .. amca şöle bi arkasına yaslandı .. ve aynen şu monolog gelişti.. " Ben istesem bütün bu arabaları geçerim..Ama geçmem.. Neden ? .. Şevkleri kırılmasın çocukların ..." E peki baba , öle diyosan öledir ...

Araba Kullanma

kaza olmuş, trafik felç. kaza mahaline yaklaşıyosun. herkes yanından geçerken 2 sn durup arabaların durumuna bakıyo. "way anasını iyi kitlemişler" tarzında. Sende "ulan eşşek herifler ilerlesenize, sinema mı seyrediyosunuz" tribindesin. ilerledin. kendini zor tutarsın bakmamak için, ama göz ucuyla bakarsın elbet. sen de eşşeksin işte, hani bakmıycaktın?

TV'de Maç Seyretme

Bigün FB maçına denk geldim. Oğuz vardı o zamanlar. Kışın oluyo hadise, yerler çamur. Adam yere düştü ve üstü çamur oldu. Spikerin yorumu: "Evet sevgili izleyiciler, görüyorsunuz işte. Bir zamanların imparatoru şimdi çamurlar içinde." Baba böle bi yorum nasıl yaptın ya. Ağzının ayarı yokmu senin?
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    Olmamış abi

    Yok kardeşim olmamış.. Ben bu kadar sölüyorum.. Tadında bıraksalardı keşke. Devamını çekicez diye zıçmışlar.. Ayıptır be!
    Puan: 4
  • 102 Dalmaçyalı - 102 Dalmatians

    Olmaz böyle şey...

    Walla ben filmi izlemedim..Açıkçası izlememde..Ulan 101 di 102 oldu..Aralarına bi tane daha katıldı die filmmi çekilir yaw..İsraf kardeşim..!
    Puan: 1