zuxxi.com//sinema|geyiks

Nazi Parade

Gizlice Sigara İçme

Tuvalette gizlice içilen sigara bittikten sonra en ufak ta olsa bir delil bırakmak istemeyip,benim gibi,2 eliyle tuttuğu havluyu hızlı hızlı sallayarak tuvaletin havasını daha çabuk temizleme gibi bir çabaya giren olmuş mudur acaba zamanında?

Pazar Günü Stresi

Üstelik bütün hafta sonu boyunca bi ara hallederim diye düşündüğün ödevlere henüz başlamamışsındır bile, hala tv'deki filmi tamamlayıp başlayacağına inanırsın. Ya da Mustafa Yolaşan mı Yolacan mı onun sunduğu Süper Pazar '88'i falan seyredersin. En sonunda akşam 9 olur, futbol programları başlar ki sen öğlen saatlerinde Hikmet Şimşek'in sunduğu Klasik Müzik saatinde bile kalkmamışsın televizyonun karşısından bundan sonra mı? Kaçınılmaz son çabuk belli olur: kesin sabah erken kalkıp yazılıya çalışıcam. Valla bak. Hadi ordan.
  • Şehrin Azizleri - The Boondock Saints

    Willem Dafoe.

    senelerdir gördüğümüz ve görmeye devama edeceğimiz şişirilmiş ezik action filmlerine göre hakikaten daha başarılı bir film. Hiçbirşey yoksa Willem Dafoe'nin oyunu izlenir. Ve düşünüyorsunuz; "iyi adamlar" da olsa herkesin kendi adalet sistemini yaratıp "kötü adamları" buna dayanarak cezalandırması ne kadar doğru ya da yanlış? Bence gayet rahat izlenebilen ve keyif alınan bir film.
    Puan: 8
  • Requiem for a Dream - Requiem for a Dream

    kurguya ve çekime gel..

    gerçekten çok başarılı bir dibe çöküş trajedisi.. 4 ayrı insanın bedensel ve ruhsal olarak nasıl sıfırı tükettiklerini gördünüz mü? temelinde ise bağımlılık psikolojisi.
    Puan: 8