zuxxi.com//sinema|geyiks

GSTKP

Hikaye Bunlar

Atam...

Yer: Adana, Altıkat yakınları. Zaman: Milli bayramlarımızdan biri Dört ucuna iliştirilmiş iplerle bağlanan ve üzerine mesajlar yazılan bezler var ya, işte onlardan biri. Üzerinde de aynen şöle yazıyor: "Atam İzindeyiz" K. Atatürk

Belediye Otobüsleri

bu yansımayı kullanarak kesişmek de ayrı bi zevktir.

Sivrisinek

Eşşek kadar olanları var bi de. Hani şekli şemali aynı ama 10 katı büyüklükte falan. Etliye sütlüye karışmıyo. Onlara da sivrisinek mi deniyo acaba?
  • Kayıp Ruhlar - Lost Souls

    Hayal Kırıklığı...

    Afişteki yazıyı görmüşsünüzdür. "İnsanlar Exorcist'ten korkardı, şimdi bundan korkacaklar" diyo, diyo da yalan diyo. film iğrenç deil ama yalanla seyirci çekmek şerefsizce. Verdiim 4 puanın üçü Winona'ya, diğeri de kameraya.
    Puan: 4
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    Uyuttu valla...

    İzlemeyen okumasin

    Diğer yorumları okumadım, çünkü çekemem. O yüzden genel fikir nedir bilemicem, ama film rezaletti. ilk yarısında gözümü zor açık tuttum. 14-17 yaş kızlarına uygun bir aşk filmi. Mükemmel dedikleri görüntüler de abartılmış. Öldürüp geri getirmek çok ucuz bi taktik. Çarpık ilişkide suçu sadece erkeğe yüklemek konusunda da bi tek şey derim, yuh... Adama şerefini geri kazandırmak için arkadaşı için ölmesi gibi bi plan yapılmış, ama hiç yaratıcı deil. (Zaten filmin hiç bi karesi de deil) Japon mu adi Amerikan mı yorum yapmıycam, ama Amerikan yalakaları biraz düşünse ii olur.
    Puan: 1
  • Dövüş Kulübü - Fight Club

    Mükemmel, tam bir senaryo harikası

    Bu Norton bilader ayrı bi olay valla...
    Puan: 10
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    Ben anlamıştım ulan...

    Diyenlere iki kelimem var: Sktirin lan!!! Mükemmel bi film
    Puan: 10
  • Delik - The Hole

    Eh işte.

    Belki de izlediğim iğrenç depodan bozma salon (Ankara-Metropol-Salon III) yüzündendir, ama zerre kadar germedi film. Başta çok ii bi gerilim izleyeceğinizi düşündürüyor ama sonradan hayal kırıklığı yaratıyor. Olayları karıştırma becerisi -ki bu yönde bi çaba var- Wild Things'in çok çok gerisinde. Zaten kızıl saçlı esas hatun bana hep o filme özenildiğini düşündürdü, ama az önce yazılma zamanını okuyunca vazgeçtim. Tesadüf işte. Ayrıca bi sahnede hatun kişi acaip şekilde Exorcist'în meşhur ufaklığına benzetilmişti. Güldüm... Ama kötü deil. Helalinden 5 puanı var. NOT: Ben filme gitmeden burda yazılanları okumuyorum ama okuyanlar vardır elbet. O yüzden zahmet edip "izlemeyen okumasın" seçeneğini gerektiğinde kullanın. Ltf deil, kullanın ulan... Ayıp denen bişey var.
    Puan: 5
  • Ölümcül Bedel - Valentine

    Çok kötü

    Teen slasher meen slasher annamam, sıradan bile deil, tam bir fiyasko. Çok ucuz numaralar kullanılmış, yaratıcılık sıfır. Daha ne diyim... Ha bi de Halloween hayranları sakın gitmeyin, o seriyi hafiften bi hatırlayın yeter.
    Puan: 1
  • Bitirim İkili 2 - Rush Hour 2

    İiymiş

    Güzel, gitmeye değer. Kris Takır hep komik zaten. Bu arada bu Ziyi abla ne güzel yau. 7 verecektim, 1 puan da ablanın güzel yüzüne...
    Puan: 7
  • Komplo - The Score

    Kadro için gidilir

    Marlon bitmiş, ama De Niro ve Norton mükemmel. Senaryo fazlasıyla klişe, ama saçma değil. İdare eder, De Niro ve Norton'un hatırına gidilir diyorum.
    Puan: 7
  • Fakülte - The Faculty

    Arka bahçe???

    Uzaylıların arka bahçeden gelme ihtimali yüksek, doğru saptama, ama kardeşim Amerika'nın değil dünyanın arka bahçesi olması lazım. Uzaylı gelir Amerika'ya, meteor düşer Amerika'ya... Olmaz ki.
    Puan: 3
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    Anlatacak kelime yok...

    ...ama mükemmel, süper, harikulade demekle yetinmek zorundayım. 20 puan olsa 20 verirdim, ama elden ancak bu geliyor.
    Puan: 10