zuxxi.com//sinema|geyiks

dtredblood

Defter Tamamlamaca

Bu yapıştırma ve firmaları üreten firmanın adı Panini idi. Nedense aklımda kalmış salak bi ayrıntı.

Osurma

Deri koltuklara felan otururken zart zurt diye ses yapar koltuun döşemesi hani osurmuş gibi.

Plaj

Şemsiye şezlong tutan tipler: Sabahın köründe uyanıp kahvaltıdan önce plaja inen tipler vardır. Şemsiye tutarlar havlularını şezlonga serip. Kahvaltıdan sonra plaja bi inersin bi şemsiye 3 tane şezlong. Üçünde de havlular serilmiş, bi plaj çantası birinin üzerinde. Kumda da şezlongların çekildiği yerden itibaren bi iz dümdüz. Uyuz olurum. Bazen çok gecikirse şezlongları tutan, etraftan tipler gelir diğer havluları tek şezlonga atar diğerlerini alır. Sonra yer tutan gelince tip tip etrafa bakar kim aldı şezlongları filan diye.

Evet Hayır Yarışması

Erkan Yolaç'ın bu yarışması bizlere mehter ve izmir marşını daha çocuk yaşta ezberletti. Bi de bunun kadar taklidi yapılan yarışma yok. Şimdi hangi radyo - tv kanalını açsam yok evet dedin, yok hayır demiicektin filan... Adam var ya bi patentini alsaydı acaip köşe olmuştu. Belki de almıştır. Başta güzel hediyeler daattılar ama soona işi bedavaya getirip televizyon tarihinin ilk ve en garip sponsorluk olaylarına girdiler. Bilmemnerenin mercimeği ile petek balını filan hediye veriolardı. Bazen de Erkan Yolaç acıyıp duymamazlıktan gelirdi yarışmacının evet dediğini. Saçma ama eğlenceli yarışmaydı.
  • Shine - Shine

    aaaa zuxxide en sevdiim film de var

    Seyrettigim filmler arasında beni en çok etkileyeni diyebilirim. Rach 3 manyaa oldum bu filmi izledikten sonra. Önce soundtrack kaset ve sidisini aldım. Orda hani Rach 3'ün orcinali var bi de filmdeki versiyonu var. Tam ortasında tak tak tak diye tuslara bastıı sahne gibi oluyo. Bayılıyom o kısmına. Soona başladım o tezgah senin bu tezgah benim vcdsini aramaya. Hiç anlayamadığım bir şekilde ülkemizde aslında çok tutulmamış olan bu filmin türkçe dublajlı vcdsini yapmışlardı. Orcinalini çok aradım ama bulamadım. Bayaa komik diyaloglara girdim tezgahtarlarla: - Şayn var mı? - Şahin mi abi? - Hayır Şayn şayn... Hani mavi kapaklı felan - Walla wardı abi yeni bitti. Sona tekrar bak istersen - (Hadi len) Öle iste çok severim şaynı ben haalaa.
    Puan: 10