zuxxi.com//sinema|geyiks

RedHead

Pazar

pazarlarda en eğlenceli köşeler yığın yığın penye donların satıldığı tezgahlardır. eğer don seçen orta yaşlı bir hanımsa ve kendi xl poposuna göre don seçiyosa sorduğu sorulara duymamazlıktan gelinir, gözgöze gelinmişse istediği don bi yerden çıkarılıp önüne isteksizce atılır. ama eğer don seçen fıstık bi çıtır ya da mihrap yerinde bi ablaysa - aman hele bide tanga falan seçip topluyosa eline - arka tarafta ne kadar ayrılmış cici bici dantelli kırmızı şifonlu fiyonklu don varsa büyük bi ihtimamla gösterilir!!

Kadın Günleri

ben ilk cinsel bilgilerimi annemin günlerinden almışımdır. kadınlar nasılsa küçük anlamaz diye sadece edep yerlerinin adını değiştirerek bilumum yaşanmış deneyimlerini bi güzel anlatırlardı fısır fısır konuşarak. ben de bebeklerimle oynuyo görünüp bi güzel dinlerdim. her bi haltı öğrenmiştim gidip daha safcana olan kız arkadaşlarıma hava bile atıyodum 'ohoooo bi şeyden haberin yok senin o ööle diil bööle oluyo' diye... acaip bilge modundaydım.

Still Loving You

Güven bu bizim şarkımızdı di mi... Sahi eşin nasıl?

Henüz Üç Yaşında Bir Kardeşim Var

Seni ondan bile kıskanıyorum... Para ile arabeskin softlaştırılmaya çalışıldığı zamanlarda paraya sıkışan Hakkı Bulut abimizin aile içi ajite bir şarkısı.. Kendisi bir klasik olup, hiçbir müzik markette bulunmaz.