zuxxi.com//sinema|geyiks

pegasusss

Hikaye Bunlar

Pileti Olan!

Mekan: 123 nolu Kartal -Beşiktaş otobüsü Yer: Carrefour-Küçükyalı arası Zaman: 26 Nisan 20:30 civarı Adamın biri bindi Carrefour durağında ve artık çok az duyduğumuz (akbil çıktı mertlik bozuldu) şu cümleyi söyledi. "Fazla pileti olan var mı?" Amcamın biri de şu cevabı verdi oturduğu yerden: - Tiyatro bileti mi? el cevap - Hayır kardeşim. Piyango bileti! - Ooo ondan var. (Burda çantasından bi tomar bilet çıkardı) Çek bi tane arkadaşım. - Wallahi şans ayağıma geldi alıcam. (Şak diye çekti bileti, verdi parasını hemencecik.) Öteki eleman da bilet almak isteyen var mı? diye dolanmaya başladı. 10-15 kişi aldı (Hatta şöför bile aldı.) Bütün bunlar çok kısa sürede oldu. Gülelim mi şaşıralım mı anlamamıştık ki adamların ikisi de indiler. Sonra biletlere baktık. Çekiliş tarihi: 23 Nisan!

Hikaye Bunlar

Müşteri Polis

Babamla beraber Kadıköy istikametine doğru seyir halindeyken,trafik polisinin bize gel-gel işaretini yaptığını fark ettik.Çektik sağa.Geldi polis : -İyi günler -İyi günler memur bey -Arabanızı kaça satarsınız?! -hö!!!! - Ben de böle araba arıyodum almak için - :?

Kısa Kısa

Biri için doldururken suyu bardağa canım çeker alırım bi fırt tekrar doldurur götürürüm çok memnun bi halde

Persil Supra İyi Akşamlar Diler

bi iki kez öğlen yayınlanmıştı da yine de iyi akşamlar sözünü hiç yadırgamamıştım. o kadar güzel iyi akşamlar diyordu ki. iyi adamdı.
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    Abartmayın Abiler

    Kitabını okumadım ama sanırım orda işin felsefi yanı daha çok anlatılmıştır.Yani filmde orkların saldırı filan gibi görsel olaylar tipik son dönem amerikan filmlerini (cesur yürekten sonra başladı bu furya)andırıyo işte.Okçunun cüneyt abimizden ne farkı var anlamış değilim. Bi de o yüzüğü yapan şahsiyet niye bi tane daha yapmıyo ki
    Puan: 7