zuxxi.com//sinema|geyiks

PRoMiNeNT

  • Yeni Hayat - Cast Away

    Bu KaDaR KöTü olaCağıNı DüŞüNMeMiŞTİM

    Kadınler ne ister? e gidecektik yer kalmayınca bu filme gittik fragmanında hoş gözüküyordu. Ama izleyince çok saçma bi film olduğunu anladımmm ne komedi denir ne dram denir. Hiçbirini yaşatmıyor bence.. Tom Hanks in oyununa gelince adam güzel oynamış ama film boyunca Tom Hanks ve adayı izlemekten bıkkınlık geldi. Daha iyisini beklerdim walla...
    Puan: 5
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    Süper bişi Ya

    Bence harika bi film.Film yüzünden tırnak kalmadı. Sadece bi bölümü saçma geldi biraz o da kardeşim havayı görmüo musun kaç yıllık dağcısınn ne devam ediosun tırmanmaya... Ama yinede bugüne kadar izlediğim filmlerin en güzeliydi diyebileceğim adrenalinin dorukta olduğu bi film Brawo walla..
    Puan: 10
  • Grinç - How the Grinch Stole Christmas

    Kötü ya

    Evde izledim cd den açıkçasıı eğer para verip sinamaya gitseydim verdiğim paraya acırdım iğrenç bi filmdi. Ne şimdi yılbaşını zehir etmeye çalışan çirkin suratlı leyleklerin getirdiği bi bebek.. çok saçmaydı... Hadi yine Jim Carrey abiye ayıp olmasın bi de makyajlar çok güzel baya bi makyaj malzemesi kullanmışlar duyduğuma göre sekiz bin civarında onların hatrına.
    Puan: 3