zuxxi.com//sinema|geyiks

__IVY__

Karton Promosyonlar

üfff ne büyük bir heyecanla alırdık bunları. kardeşim ben sabahın köründe yapmaya girişirdik makas,uhu filan. saatlerce uğraşıp masa örtüsünü batırma uğruna yapardık. bitince salonun orta yerindeki sephaya koyardık. önce "ne bu yerdeki ince kesilmiş kağıt parçaları" diye annemden bir posta azar işitirdik. sonra da "ee yaptınız bu böle duracak mı evin orta yerinde oynamayacaksanız atın" diye ikinci posta azar gelirdi. Sonuç mu ? mecburi istikamet çöp kutusu elbette.

Ders Dinleme

Üniversitede kolon arkası, en arka sıralar, uzun boylunun arkasını kapma savaşı vardır. Amaç sote yer bulup arazi olabilmek. Bazen en ön sıralar boş kalır da hoca "Hop arkadakiler öne gelin" der. İşte o iğrenç olur. Zaten dinleyecek olsak öne otururduk değil mi ama ?

Arkadaşlarla Ders Çalışma

Kız kıza bir evde toplanarak yapılan ders çalışmalarında ev sahibinin kıyafetleri giyilir, makyaj malzemeleri denenir, çay içilir, kek yenilir, erkek muhabbeti yapılır. Ders tamamen kaynar gider. Geleceğin altın günü, dolar günü vs vs gibi aktiviteleri için bir ön çalışmadır.