zuxxi.com//sinema|geyiks

bandet

  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    o az puan verenler var ya (hepiniz çöp kutusuna)

    ya bu adamları yada madamları anlamak mümkün değil yok helen hunt mış yok bilmem ne imiş. kadın hakkını veriyor işte rollerinin aslanlar gibi çıkıp oynuyor ne istiyorsunuzki? valla ben 10 puan veriyorum kardeşim bol bol güldüm bir ara ölüyorum zannettim. ben istediğimi aldım ve beni tatmin etti. buda bana yeter izlemek isteyenlerede tavsiyem gidin kardeşim izleyin paranızın karşılığını alacaksınız.
    Puan: 10
  • Vizontele - Vizontele

    inşallah karşılığı 10 milyon dolar olur

    diyorum zira türk sinemasının buna ve bu tür filmlere ihtiyacı var. izlemek isteyenler lütfen bir sinemaya gidip izlesinler. yoksa korsan cd.alıp izlerlerse yazık olur bu harcanan paraya ve emeğe. hatta izlemek isteyen lafı yanlış oldu lütfen gidin ve izleyin. inanın bizleri veya daha önceki bizleri bizlerden birilerini anlatıyor. daha da iyisi bunu doğala en yakın biçimde anlatıyor. hem gülüyor hem ağlıyoruz son dönem türk sinemasında mutlaka ayrı bir yeri olacağına inanıyorum. 10 puan 10 puan 10 puan.
    Puan: 10
  • Yeni Hayat - Cast Away

    kasar'a bakmayın zira o kendini kasmış bir kere

    bence izlediğin filmden beklentilerin ne diye düşünmek lazım. matrix de güzel bir film ama hiç gerçekçi değil. ama izleyenler büyüleniyor. hoş vakit geçirebiliyormusun yada filmdeki nüansları alabiliyormusun bence bu önemli. bence çok ince mesajlar veriyor. tabii kasar gibi maddeci duygudan yoksun insanlar sadece realist yönüyle bakınca bir şey alamıyorlar filmden. maneviyat denilen bir şey var. manevi yanı ağır basanlar kesinlikle izlemeli. basmayanlar ise keskesin izlemeli belki hayatta her şeyin madde değil manevi yönleri olduğunu bir gün belkide bu filmde anlarlar.
    Puan: 9