zuxxi.com//sinema|geyiks

MKwashere

Hep Bişeye Karar Verenler

Genellikle hafta başı yada ayın biri yada bayramdan sonra vb. gibi günlerden başlanarak yapılmasına karar verilen şeyler hep bi sonraki haftaya yada aya ertelenir.

Ucundan Ver, Dibinde Bırak'çılar

Elinizde cola ayran gibi içecekler varsa ve karşınızdaki hamburger türü yemeklerden yiyorsa, hele ellerinde içecekleri yoksa; "ıııı boğazımda kaldı öhöhöö" gibi tripler atarak sormadan elinizden kaparlar colanızı ve içerler.

Leblebi Tozu

Bu tozu yedikten sonra, yani tozu tam yutmadan "tüfek" diyip de ortalığa leblebi tozu saçmayan adama Çorum'un altın anahtarı verilecek gibi bir geyik dönüyordu. Hatta Kenan Evren'e vermişlerdi o anahtardan, acaba denedi mi diye merak ederdim.
  • Darısı Başıma - The Wedding Planner

    Jennide Olsa Gidilmez

    Sadece ceniferı görücem o bana yeter diorsanız ve sadece bu yüzden fime gitmek istiorsanız filmin fotoğraflarına bakın daha zevkli en azından vakit ve nakit kaybınızı önler Arkadaşlara katılıorum pazar gecesi atv yada kanal d bu filme verse denk gelirse izlerim hususi olarak film saatini beklemem bile
    Puan: 3
  • Kutsanmış Çocuk - Bless the Child

    Böğğğ

    Fildeki repliklerin specific özelliklerini çıkartacak olursak bu filme üstüne para versen gitmem. Senaryosu ii ama oyunculuk ortam konu vb. o kadar sıradanki bu son zamanlarda iice belirgenleşen hristiyan propagandası filmlerden biri
    Puan: 4
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    Epey İyi

    Filmdeki oyunculuk, senaryo, konu, filmin ortamı dolayısyla yönetimi gayet iyi. Reflexe korkusu üzerine kurulmuş bir gerilim filmi. Görülmesi grektiği inancındayım. Hattta oynuosa hala kesin gidin. Ve Kesin olarakda vcd de izlemeyin filmleri bütün karizması gidio ayıp oluo.
    Puan: 7
  • Şeytan - The Exorcist

    Classic lere geçmiştir

    Bu filmi beğenmeyen arkadaşlara bi sözüm var. Şu ana kadar izlediğiniz her korku filmi bu filmden yaratılmıştır. Tam bir klasik. Başyapıt denebilir. Ayrıca mantık (boynun dönmesi) ve möö lemerle dalga geçen zihniyeti kınıorum. Sonuçta bir korku filmi ve korkutuo geyik yaparak izlerseniz arkadaşlarınızla korkmazsınız ama tek başınıza gidin arkalara oturun ve korkmayın yiyosa:) Orjinalini yane 74 çekimini izleyen arkadaşların gitmesine bence gerek yok orjinali daha amatör ce olduğu için daha korkutucu. Sadece o zamanlara kesilen sahneleri görmek için gittim.(kızın haçla masturbasyonu vb.) Eğer hiç izlemediyseniz egzorsizzti size tek bişi sölicem niye izlemediniz manyakmısınız. Kesin gidin.
    Puan: 8