zuxxi.com//sinema|geyiks

burcuuu

  • New York'ta Bir Sonbahar - Autumn in New York

    aşk,sevgi,mutluluk,ölüm,kötü son...

    Aşk filmiydi, klasikti, eski Türk filmlerine benziyordu diyen arkadaşlara sorarım şimdi niye gittiniz diye. Zaten adından belli değil mi öyle bişey olduğu? Tarzın değilse gitme kardeşim. Yok sevgilim romantik takılacaktı da ondan gittim diyorsanız gidip sevgilinize yanın. Öffff be sıktınız ha.
    Puan: 5
  • Hemşo - Hemşo

    yazık oldu okana...

    Okan Bayülgen oynamış, iyidir herhalde dedim ama yazık olmuş adama. Sinemaya gidip de o kadar para verilmez. Zaten ben de Vcd'den izledim. Arada bir komik yerler vardı, ama geneli iğrençti. Bence gitmeyin yaaaa. Daha güzel komedi filmleri var, cıvıtılmamış türden. Mankenlerin başrolde olduğu filmden hayır mı gelir?
    Puan: 3
  • Amerikan Sapığı - American Psycho

    ammannnn...

    haaarikaydı. müthişti. daha ne diyebilirim ki... 0 olsa 0 verirdim ama yok ne yazık ki...
    Puan: 1
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    mükemmel değil ama...

    izlenebilir bir film. baştan sona komik, yalnız sonu biraz bayıyo... ya da ben romantizmden anlamıyorum. bence gidin. farklı bir komedi...
    Puan: 8
  • Ölümsüz - Unbreakable

    Aynı fakat başarısız.

    Bir film bir kere tuttu ya, benzerinden bi film daha yapalım, iyi tutuyo mantığıyla yapılmış, başka bişey değil. Bruce Willis yine ne olduğunu bilmeyen olağanüstü biri, ve ne olduğunu yine filmin sonunda öğreniyo. Hep başkaları öğretiyo. Hep aynı, hep aynı. Ama başarısız.
    Puan: 4
  • Çikolata - Chocolat

    Çikolataaaa

    Ben de herkes gibi bir an önce çıksam da çikolata yesem diye filmin sonunu bekledim. Film gerçekten güzel. Özellikle de müzikler çok hoşuma gitti. Bence gidin.
    Puan: 9