zuxxi.com//sinema|geyiks

secco

  • New York'ta Bir Sonbahar - Autumn in New York

    GİTMEYİNNN!!!!!!!!

    beni bu filme zaten zorla götürdüler. ben aşk filmlerinide sevmem. bu da klasik olmasada iğrenç bi aşk filmi. aynısını bizim türklerde çeviriyo. adam kadına aşık oluyo kadın sonunda ölüyo. nedir ki yani. zamanıma yazık. çıkışta kufrderek çıktım zaten. benden tavsiye GİTMEYİNNNN. ( elimde olsa - puan verırdım)
    Puan: 1
  • Zor Baba - Meet the Parents

    sağlam film

    baya sıkıcı bir dönem geçirirken izlediğim bu filmde o kadar çok güldüm o kadar çok stress attım ki çıktığımda sıkıntılarımı unutmuştum. filmde bi süre sonra karnınız ağrıdığı için ağzınızla gülemiyosunuz. başka yerlerle gülüyosunuz. bu arada gay fucker adı konulmus bi adam ne kadar talihli olabilir siz düşünün. adama cidden acıdım
    Puan: 9
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    film guzel ama....

    evet dedigim gibi film guzel. 2 defa izledim bi vcd den bi de kiz ark. ı goturcek film yoktu o yuzden sinemada. neyse filme 10 puan verdim gitti. benim bahsetmek istedigim olay bambaska. son zamanlarda olay tamamen kadınlara yonelik olmus durumda. tamamen feminen bi hava var. kadınlar ne ister. ne ister? beyaz corap giymememizi, şişmanlamamamızı, düzgün giyinmemizi, onları anlamamızı, onların istekleri doğrultusunda hareket etmemizi, onlara hep iyi davranmamızı, tahsilli, kültürlü olmamızı, hepsi değil ama çoğu yakışıklı ve zengin olmamızı ister. belki daha çok şey var ama gerek yok yazmaya. biz erkekler elimizden geleni yapıyoruz. peki ya siz kadınlar? ne yaptınız şimdiye kadar. herşeyde bi kusur buldunuz. her zaman kapris yaptınız bütün herşeyimizi kısıtladınız. size elimizde avucumuzda ne varsa vermemize rağmen ufak bişeyi halledemediğimizde başımızın etini yediniz. bence bütün erkekler 2. hayatlarını yaşıyolar. önceki hayatımızda hep iyi yaşadık. ama şimdi tanrı bize "bide kötüyü görün" diyip sizide yarattı. tanrıdan tek dileğim hepimize sabır vermesi. dediğim gibi film güzel ama bir gün de "erkekler ne ister" diye bi film çıkarsa çok sevinirim. bu sorunun cevabını cinsellikle bağdaştıran arkadaşlar. işte bunu yaptığınız için bizim ne istediğimizi asla anlayamayacaksınız.
    Puan: 10
  • Gladyatör - Gladiator

    güzel işte yaaa ne istionuz filmden?

    kardeşim adam tarihi film yapmıyo. aklına bir "senaryo" gelmiş. yazmış işte. sizin yaptığınızın aynısını C. Arkın abimiz kahpe bizansda yaptı. abi nedir yaa film sürükleyici işte. filmde senaryo, oyunculuk, efekt mefekt dışında bide konu denen bişey vardır. ve işte bu filmin konusu kendisini izlenmeye değer kılıyor. ben konudan ne mi anladım? bence olay "onur ve sadkat" ok? hadi yaa dinlemeyein siz başkasını seyredin bu filmi. 10 verdim gitti. (bu arada bütün yorumlarımda 10 verdiğimi düşünebilirsiniz. haklısınız. zaten 10 u haketmese yazmaya kasmam.)
    Puan: 10