zuxxi.com//sinema|geyiks

che1

Arkadaşa Rastlama

samimi bi arkadaşla yürüyozdur. arkadaş yolda bi tanıdığına rastlar, kısa bi sohbete dalar ve nefis bi hıyarlık yaparak bizi tanıştırmaz. eh naapalım dururuz orda sap gibi. zaten yolun ortası. ara sıra etrafa bakarız, isteriz açılsın bizden bir laf katılalım ortama. ııh arkadaş yaptı bi kere öküzlüğünü. neyse biter sohbetleri. tokalaşılır filan. niye tanıştırmadın lan da denmez. yürünür ööle bir şey olmamış gibi. arkadaş başlar; 'bu varya bu şey..' diye bahsetmeye giden için. hiç şeyimizde diildir. arada haa, hımm filan deriz.

Yapmak Lazım Etmek Lazım İnsanları

en iyileri ve iflah olmazları da; kilo vermek için diyet yapmak lazım deyip spora başlamaya karar verenler. "aslında her sabah erken kalkıp şu evin ordan karşı mahalleye kadar koşsak ne iyi olur'dur. en cüretlileri bir eşofman takımı ve bir çift ayakkabı bile alır. çok nadir de olsa bir gün koşuya çıkan tiplere de rastlanır.
  • Duvar - Duvar

    yapmayın ama..

    hakkaten tarafsız olup olamadığımı uzun uzun düşündüm.. sosyalistim ve daha evvelden de yılmaz güneye bir sempati duyardım haliyle.. diğer bir kaç filmini de izlemiş ve mesela sürüyü öyle çok beğenmemiştim.. bu filmi seyrederken koltuğa yeminle tarık buğranın filmini seyrediyor gibi oturdum.. hiç karıştırmadım... kaçınılmaz olarak başyapıt olacağı sonucuna vardım... tabi bu memlekette kendi postlarının dışında şeyleri düşünemeyecek kadar aciz adamlar varoldukça bu tartışma da sürecek..
    Puan: 9