zuxxi.com//sinema|geyiks

cheat5

  • Çıtır Kızlar - Coyote Ugly

    Can't fight the moonlight

    çok tatlı filmdi yaaa ayrıca filmi beğenmemişş olabilirsinizz ama başkalarına dil uzatmak neyinize yaaa... ayrıca şarkılar süperdi bende mi çıksam yola bende çok güzel sözz yazarım walla...
    Puan: 9
  • Bir Şans Daha - Bounce

    ben affleck'e çıttırıyooruuum!!!

    film fena değildi ama ben affleck süperdi yaaa!!! çok duygusal,çok şirindi... abi gwyneth paltrow tahta gibi bee!! insanda biraz göt göğüs olur!!ama yine de iyiydi yani filme haksızlık etmiyeyim!!! :))
    Puan: 8
  • Armageddon - Armageddon

    film süperdi

    özellikle animal crackers bölümü we soundtrack i çok güzeldi, aerosmith'e helal!! we tabiiki ben affleck!! o herif başlı başına süper zaten!!! filme taptım ben affleck'e taptım!! izlemeyen vcd sini ya da dvd sini hemen alsın bencee!!!
    Puan: 10
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    kapayın çenenizi!!

    kesinlikle eleştirelecek hiç bi tarafı yok filmin!!gayet güzel yapılmış,sadece sawaş olsaydı işin içinde siz yine beğenmezdiniz,hem aşk hem sawaş hem de komedi war işte!gerçi niye konuşuyorum ki sizi memnun etmek zaten imkansız!!kesinlikle gidilip görülmesi gereken bir film amerikalıların neden sürekli kazandıklarını anlıyosunuz çünkü adamların başında imkansızı kabul etmeyen bi insan war bizimkiler gibi para yiyip götünü büyütenler değil!we sonuçta tarihi bi olay ne demek pişirip pişirip anlatıyolar!anlatacaklar tabii!!we başta ben affleck olmak üzere bütün oyuncular süper oynamışş!!kutluyorum!!!
    Puan: 10