zuxxi.com//sinema|geyiks

hotgirl

  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    İSTE FİLMİN GİZLİ SONU

    GORKY arkadasımızın da bahsettigi ve benim de coğu kisi tarafından anlasılmadığını dusundüğüm gizli sonu acıklıyorum. filmin sonunda gülü bırakan claire degil elizabethti. izleyenlere duyurulur.
    Puan: 8
  • Karanlıkta Dans - Dancer in the Dark

    YUH YANI

    bu fılmde bu kadar abartılacak ne buldunuz gercekten anlaması guc. 0 olsaydı 0verecektım ama malesef yok. sakın gıtmeyın paranıza ve zamanınıza yazık.
    Puan: 1
  • İskoçyalı: Savaşçı - Highlander - Endgame

    İÇİNE ETMİŞLER

    valla ben dünyayı kurtaran adamda daha çok eğlenmiştim. bi film bu kadar batırılır. umduğunuz gibi değil.z aten filmin yarısı yıldırım efekti cızzt cuzzt cızzt cuzzt kafamı beynimi s...ti.
    Puan: 1
  • Komser Şekspir - Komser Şekspir

    GÜZEL AMA....???

    Abi film güzel olmasına güzel de, o polis rezaleti ne abi öyle? 650 kişilik polis ekibi helikopterler falan. amerikan özenticiliği hat safhada. savcının silahlarla karakolu basması. özel timler falan, türkiye'de emsali görülmemiş olaylar. filmdeki ikinci bi ofsaytta alkış olayıydı. abi milletin de işi gücü yok barda sokakta pamuk prenses yedi cüceler izliyo. bide sinan çetin filmlerinde kendini göstermese olmaz. o sahne yuzunden sınemada millet gaza gelıp alkıslamaya basladı. ama zannediyorum dalga gecmek amacıylaydı. böyle bi rezalet olmaz izlerken ben utandım. sinan cetin akıllı adam da arada bi kafası calışmıyo. yine de espiriler güzeldi.
    Puan: 7
  • Kayıp Ruhlar - Lost Souls

    TEK KELİMEYLE İÐRENÇ........

    geyik amaçlı gitcekseniz düşünülebilir.....
    Puan: 1
  • Final Fantasy - Final Fantasy - The Spirits Within

    FAZLA SOZE GEREK YOK

    su ana kadar izlediğim en iyi animasyon filmi.filmi bosverin. teknolojiyi görmek için bile izlemeye değer.
    Puan: 10