zuxxi.com//sinema|geyiks

Profexor

  • 6. Gün - The 6th Day

    walla adamlar ortamı ii yakalmış

    guseldi islediime değdi
    Puan: 9
  • Dikey Limit - Vertical Limit

    acşın mekşın...

    dedimki:ben bu filme mutlaka gitmeliyim.(fragmanını gorduum gun). yanılmamışım gercekten guselmiş. izlemeye deer. Gideceeniz sinemayı ii secin bu arada.
    Puan: 9
  • Dinozor - Dinosaur

    kardeşim bensadece kardeşimi götürmek için gittim.

    bakım arkadaşlar bu film yaç ortalaması 6 olanlara yönelik bi film. yani üzülerek söölüyorum ki bu kadar dabeğenilecek filim deel. yane ortalamayı dusurmeki istemiyom ama zorundayım..
    Puan: 2
  • Güzel Dedektif - Miss Congeniality

    Sandra nin yaninda havarileri...

    kardesim egllencili bi film bikere sandra yengenin yanında dierleride cabası tabii.. kaptan Kirk te baya yaslanmış bu arada. (ulan bizde yaşlandık heralde)
    Puan: 6
  • Şeytan - The Exorcist

    gayet guseldi

    73 de cekilmis olmasına ragmen hosuma gitti. Aslında ben daa onceden izlediim icin cok sey beklemeden gittim filme. Sanırım hosuna gitmeyen arkadaslarda sadece beklentilerine yanıt alamadıkları icin hayal kırıklıına uramıslar. Ama olsun ben sevdim 8 veririm. ozellikle spider scene aciip ürpertti.
    Puan: 8
  • Beşinci Güç - The Fifth Element

    allahım bu ne guzellik...

    aklımı kaybedecem. Milla nın tüm filimlerine 10 veririm ne olduu onemli deil. (aslında cok seçiciyimdir filim konusunda) Bi kere filim bilim kurgu olyına cok ii girmiş. Konu ii bulunmus ve oyuncularda ii olunca vereceim puan 10 olmuş.
    Puan: 10
  • Jeanne D'Arc - The Messenger - The Story of Joan of Arc

    filim o kadar güzel deil ama..

    Milla hayranı olmak filmi izlemek ve ona 10 vermek icin yeterli bi sebep...
    Puan: 10
  • İhtirasın Bedeli - The Claim

    cok hos bi film..

    Milla olmasa bu kadar güzel olmayacağı kesin. Bİde o kadar duygulandım ki filmin sonunda neredeyse ben bile ağlayacaktım.
    Puan: 9
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    hos denemez..

    kafamı bozdu film yaw. o kadar da uzatılmaz ki canım. Aşk meşk zten kafa üzütülüyo. Görsel efektler de olmasa bi sinek kadar deeri olmazdı gözümde.
    Puan: 5
  • Paramparça Aşklar Köpekler - Amores Perros

    ya kardeşim ne bu ya!

    İzlemeyen okumasin

    Ya ben diyorum ki burda bu filme yorum yazan arkadaşlar dalga geçiyorlar heralde. Yani yazdıınız yorumlar ve buna baalı olarak verdiini puanlar benim bu film için düşündüklerime cok zıt. Ben şahsen pek beenmedim bu filmi en azından sizin abarttınız kadar. Olay kurguları felan ii yapılmış felan da bi filmin film olabilmesi ve de benim izlerken zevk alabilmem için yeterli olan o deil. Bi kere rol kesememeleri bakımından artizleri göz önünde bulunduruyorum. Sonra öyle sıkıcılaşıyo ki bazen sanki evde televizyon karşısında ole boş boş zaplıyomusun gibi hissettirdi. Sözük kısası bu film 4 ü ancak hakediyo bence. ya bide ispayolca bilmiyosan dahada bi sıkıcı hatırlatıyım dedim.
    Puan: 4