zuxxi.com//sinema|geyiks

><((((º>

Osurma

bazen poponuzun ucuna kadar gelir, çıkmasın diye kasarsınız. işte o zaman o da yok olur; içeri mi girdi dışarı mı kaçtı sessizce hiç annamam.

Vapur

vapurun dışına çıkmışın... oturucak yer bulmuşun... arkanı da iki cam arasında kalan o metal kısma vermişin... oooh! sırtına demir batmıyo, canın acımadan şööle rahat rahat bi yolculuk edicen... yok! asla! illa da bi gıcık teyze gelir de "evladım kaysana azcık oturalım" der... of be kadın biz sırtımızın derdine yolculuğun tadını çıkaramayalım, sen daya bizim mekana sırtını uyuz uyuz otur ööle.

Anket Defterleri

sevdiğinizin defteriyse eğer yazdığınız, "okur da anlar kimi kastettiğimi de aşka gelir" umuduyla, "sevdiğinizin özellikleri" kısmına onun özelliklerini yazar, sıralar, umuda kapılır, heyecenlanırdınız.

Uzaktan Kumanda

hayatının herhangi bir lanet olasıca döneminde her insan mutlaka kumandayı birilerine yöneltmiş ve "ehuehehueheheuhee kısıyom sesini sus heheheeee" şeklindeki ilkel ve kahredici beyaanatta bulunmuştur.irkilecek bişii yoktur; insan gelişiminin bi parçasıdır.
  • Mumya Geri Dönüyor - The Mummy Returns

    hakkını yiyen mumya olur...

    tarihsel olarak gerçeğe yüzde yüz uymadığı kesin (mesela imhotep 1.Seti'den yüzlerce yıl önce ölmüş), ama bi filmi değerlendirmek için gerçekliğine bakarsak; oooooooohoooooooooooo!! bence son derece zevkli ve kaliteli, bende 3. filmin de çekilmesi arzusunu yarattı valla...Son sahnelerde akrep kralın görüntü bozukluğunu görmezden gelir, evy'deki ani karakter değişimini yadırgamaz, anuksuramun'un nerden çıktığı konusunda düşünüp kafa patlatmazsak accaip zevk alırız.ben aldım.ama şunu da söyliim 1. film daha bi güzeldi...olsun.
    Puan: 8
  • Jurassic Park III - Jurassic Park III

    güzel dinozorlar

    dinozor görmek için gitmio muyuz o filme itiraf edelim! gördük, iyi de gördük, daa ne?
    Puan: 7
  • Lara Croft - Tomb Raider - Lara Croft - Tomb Raider

    o ne ipmiş o.....

    ipteki dövüş sahneleri yeter...
    Puan: 8
  • Yapay Zeka - A.I. Artificial Intelligence

    snıf snıf.....

    uzun zamandır ağlamamıştım bi filmde, bu kadar mı içine işler bi film yaw insanın? efektler müthiş; haley "artık oscar verin banaaaaa" diye bağırıyor; heyecan, duygusallık,ne ararsan gayet yerli yerine oturmuş...daha ne olsun? pek çok felsefi yorum getiriyor film ve bi o kadar da akıllarda bırakıyor... çooook sevdim kısaca, ayrıca su altında bitse belki daha etkileyici olurdu ama, herhalde 10 gün düşünür düşünür ağlardı seyirci o zaman. ufak-tefek kusur kadı kızında da olur diyor, eleştirenlere kızıyorum... ayrıca ben de teddy istiyorum... not: (sizce ne oluyo sonradan çocuğa?)
    Puan: 10
  • Altıncı His - The Sixth Sense

    son...

    bu filmle ilgili en büyük başarı sonunu bilmeden gitmektir; o zaman pek bi güzel oluyo.
    Puan: 9
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    GİTMEYEN SALAKTIR

    gülmekten filan geçtim bi yerden sonra anırmaya başlayacaksınız GİTMEYEN SALAKTIR DERİM!
    Puan: 10
  • Günahkar - Original Sin

    ...

    ı-ıh, olmamış.
    Puan: 3
  • Maymunlar Cehennemi - Planet of the Apes

    iyidir...

    İzlemeyen okumasin

    makyaj harika. çok heyecanlı ve sürükleyici sahneler var. ammaaaaa; 1-boş bi gezegene iniyo şu büyük gemi, insanlar ölüyo ve maymunlar ürüyo... ben şahsen filmin başında, gemide gezen at olduğuna dair hiç bişii görmemiştim. maymunların üstünden inmediği o atlar, gezegenin önceki sakinleri olan uzaylı atlarmış demek ki... 2-sonu çok etkileyici ama nasıl yaa? dünyada insanlar yok muydu, hani kaset gönderiyolardı uzaya arkadaşlarına, nişanlanıyolardı filan... adam geleceğe gitmiş olabilir ama kendi zamanına döndü işte... hem general öldüydü, uzayın öte tarafındaydı... neyse abartmayalım, her filmde olur, hem her filmin sonunda biraz gizem olmalı di mi? fena da diil neticede.
    Puan: 6
  • Kurtların Kardeşliği - Le Pacte des Loups

    ...

    filmi başından sonna kadar "acaba mantıklı bişii mi çıkıcak fantastik mi" diye seyrettim... beklediğimden çook daha iyiydi bence, ki ben filme giderken bile iyi şeyler bekliodum zaten. dövüş sahnelerinin ses efekti bi de o slow motion sahneler harikaydı... bence çok kaliteli valla gidin görün derim. ama giderken alt yazıların yetersiz geleceğini ve çoğu konuşmadan bi mok annamiicaanızı da bilin hane...
    Puan: 9
  • Tabana Kuvvet - Rat Race

    komik işte komiiiiikk.....

    başlarda "amanın naaptım?" demeyin, sonradan çok güleceksiniz, özellikle de "hitler" sahnesinde yarılacaksınız... ayrıca cuba gooding şahane...
    Puan: 8
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    puanım aslında 500...

    ben artık o dünyaya aitim... buraya değil... anlatabildim mi? bi insanı bu kadar etkileyen bi film yok yaa!!! uzun uzun yazmak bile gereksiz.
    Puan: 10