zuxxi.com//sinema|geyiks

bridget

Cep Telefonları

Telefon ısrarla çalarken hiç üstüme alınmam, üstüne üstlük "Kim bu münasebetsiz şu telefona bakmaya bile zahmet edemiyor." gibi düşüncelerle sinir olurum. Sonra "Bu zil sesi de benimkinin aynısı, ay acaba..." diyerek o münasebetsizin ben olduğumu anlar, utanç içinde telefona sarılırım. Bağışla beni insanoğlu.
  • Yeni Hayat - Cast Away

    işte oyunculuk...

    güzel bi filmdi,hiçte sıkılmadım-arkadaşlar olayı biraz abartmışlar-hareketli filmlerden hoşlananlar için biraz sıkıcı olabilir ama seyredilemeyecek kadar da değil yani. tom hanks in oyunculuğu tartışılmaz zaten. neredeyse tamamı ıssız bi adada geçen bi filmden daha fazlasını beklemek yanlış olurdu. izlemeye değer bi film, filmde uykusu gelen arkadaşlar Lolita'yı ya da Ağır Roman'ı izlememişler herhalde. ama sonunun biraz havada kaldığı bi gerçek, daha iyi bişeyler bekliyor insan. Angut bi son olmuş.
    Puan: 7
  • Kadınlar Ne İster? - What Women Want

    Ah bu adam...

    mel gibson şarap gibi adam ya, yaşlandıkça hoşlaşıyor.bu ne karizma.. film çok eğlenceli. düşündürücü, hüzünlü ve felsefi filmler izlemekten bıktıysanız ve şöyle kafa patlatmadan, rahat rahat bişeyler izleyip birazda gülmek istiyorsanız bu film tam size göre. mel gibson a hayransanız zaten hala gitmediyseniz sizi esefle kınadım. (bi adama siyah bu kadar mı yakışır ya) 2. bi kez gidilmez ama bi kere görmeye değer bi film..
    Puan: 6