zuxxi.com//sinema|geyiks

Pel&Fer

  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    Alarmmmm Alarmmmm !!!

    Oh beee sonunda kaliteli bir gerilim filmi izleyebildik. Filmi seyrederkene 4 kere çığlık attık sonra verdiği rahatlamayla güldük ama gülmemizle gülme sesimizin gırtlağımıza takılı kalması 1 oldu. İğrenç şekilde korktuk, birbirimize sarıldık, hatta el ele tutuştuk. Bundan sonra küvette degil hamamda yıkanmaya karar verdik. Saç kurutma makinesi yerine ıslak saçla gezeriz daha iyi. Bunun dışında makyaj, ses efektleri, konu, oyuncular, mekan bütünüyle muazzam ve de 1 o kadar korkunç güzeldi. Keyifle izleyip dimdiken çıktık !!! Daha ne diyelim gidiniz bu filmi ısrarla izleyiniz. Ama korkmayınız.......böööööö!!!!
    Puan: 9
  • Hücre - The Cell

    evet....

    Lopez gitmemiş abi... Buna ragmen film oldukça renkli ve iyi işlenmişti. Görüntü efektleri mükemmel ötesiydi. Biz filmde rolünün en gerçek hakkını beyaz köpeğin verdiğine inaniyoruz. Yani sahibinden korkmayip bir o kadarda onun planlarını uygulaması bir köpek için müthiş bir şeydi bizce. Oskarı bu köpek hakediyor !!! Haa Lopez bi ara uyuyacakmış gibi göründü filmde hatta "kizzz kendine gel bu film ve konu guzel biraz daha rolune sadık kal" diyecegimiz geldi. Evet işte bu kadar !!
    Puan: 7
  • Tavuklar Firarda - Chicken Run

    fazla seçeneğiniz varmıki..........

    konu gayet güzel, tam çocuklara göre işte. çocuğunuzu bırakın, siz seyretmeyin demiyoruz sizde seyredin. uzun zamandır çocuk filmine gitmemiştik bayağı keyifle izledik. Başından sonuna kadar, inandığını savunanlar tavuk bile olsa, bizde çocuklarımızda beğendik. Güzeldi...
    Puan: 8
  • Gölgelerin Dili: Blair Cadısı 2 - Book of Shadows - Blair Witch 2

    EVET:::

    Abi ben bunun pc de oyununu oynadım. 1.sine de gittim 2. sinde müthiş korktum. Korkudan ne yaptığımı bilememişim. Gidin görün abicim. Ne onun bunun lafına bakıyosunuz. Açın bakın elinize 5 parmağın 5 ide bir mi?? Elbette absürdlükler var. Hoşgördük gitti :))
    Puan: 7