zuxxi.com//sinema|geyiks

J Lebowski

  • Hücre - The Cell

    Söylenecek tek söz var...

    Muhteşem bir gösteri. İyi bir salonda izlenmeli ve salyalar akıtarak salon terkedilmelidir.
    Puan: 9
  • Zindan ve Ejderha - Dungeons & Dragons

    Helal sana faust

    Benim duygularımı benden iyi anlatan fausta selam olsun... faust kim diyenler yukarıdaki yorumlarda arasın. ben onun yerine variyom 3 ü.
    Puan: 3
  • Balalayka - Balalayka

    Güzel olmuş...ama işte

    Bu sezon izlediğim yerli filmler içinde en beğendiğm film bu efenim. Uğur Yücel hatır gönül için biraz zorlamayla oynadığını performansında çokça farkettirmiş, kendisi oyunculuk olayından fena halde soğumuş durumda zaten. Cem Davran'ı İLK defa yaptığı bir işte beğendim. Biraz daha kendini kabare oyunculuğundan sıyırabilirse iyi bir sineması olacağa benzer. Ozan Güven gümbür gümbür geliyor. Umalım ki o da ilerde zıpırlaşıp saçmalamasın. Türk sinemasındaki genç yetenek boşluğunu doldurabilecek yetenekte ama daha çok yolu var. Rus oyuncular da eh işte ne biliyim. Ya zaten Yerli filmlerin yorumlarına dikkat ederseniz hep böyle "Eh işte iyi ama...". Neden böyle bilmiyorum. Hep bir yapmacıklık var doğallık çok az sahnede yakalanabiliyor. Gelecekte daha iyi olmasını umalım. Gidişat fena değil... Herkese sinemalı günler.
    Puan: 6
  • Nerdesin Be Birader? - O Brother, Where Art Thou

    COEN KLASİÐİDİR ! ! !

    Bize laf düşmez... onlar Coenler Bize sedece filmleri bittiğinde "üfff bitti ya allah kahretsin, şimdi işin yoksa bekle 2 sene daha yeni filmlerini" demek düşer... budur.
    Puan: 10
  • Gölgelerin Dili: Blair Cadısı 2 - Book of Shadows - Blair Witch 2

    NE GEREK VARDI??? (

    Film bence kötü değil. Her filmi kendi kategorisinde akıllıca değerlendirme taraftarıyım. Film bir gençlik-gerilim filmi için bence fena değil... teknik ve görüntüler gayet hoş kurgulanmış. Ama gelgelelim böyle bir filme neden gerek duyulduğunu anlayabilmiş değilim. Blair Witch gibi efsanevi bir filmin bu şekilde tekrarlarla nakit dolara döndürülme çabası beni bir hayli kızdırdı. Ama gerilim seviyorsanız kaçırmayın derim yine de...İlk Blair Witch i saygıyla anarak...
    Puan: 7
  • Filler ve Çimen - Filler ve Çimen

    MUHTEŞEM !!!!!!!

    Bu filmi görmezseniz yuh size... kendinize sinemasever demeyin bir daha. İlk gördüğüm yerde alnından öpeceğim Derviş Zaimi... Keşke 10 ün üzerinde not olsa da verebilsem.
    Puan: 10