zuxxi.com//sinema|geyiks

HighFlyer

  • Korkunç Bir Film - Scary Movie

    üff...

    ya iğreçti tek kelimeyle. bide milleti götürdüm bu komik diye herkes iğrendi. tamam bazı yerler komikti ama bu kadar da olmaz. alttarafı komik bi film izlicem diye de paranızı çarçur etmeyin. cinsel faktörler üzerinde durulmuş. filmlerle falan güya dalga geçiyo. amerikalılar kendileri bu tür filmlere gitmiyolardır ama bize kazıklıyolar işte. bence kötüydü.
    Puan: 3
  • Tavuklar Firarda - Chicken Run

    güselll yaaa!!!

    film iidi aslında.... vizzyondaki bi çok filmden daa iidi. ben bi tesadüf sonucu gittim. bi çok yerde gülüyosunuz. adamlar baya uğraşmışlar helal olsun!!! yanlız sinemada bi çocuk vardı durmadan konuştu. anne çişim geldi, anne karnım acıktı, susadım, uykum geldi... bi de zıplamaya başladı. katil oluyodum nerdeyese. neyse hoş bi seyirlik olabilir..
    Puan: 7
  • Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels

    o kızlar neydi öleee..

    walla filmi pek izleyemedim birbirinden karizma güzel ve uzun bacaklı kızları izlerken. senaryoda yoktu zate doğru düzgün. ilgi odağı cameron, drew ve lucy diler. böyle olmakta haklıydılar. bu haksızlıkkk... eğer gizli gerçek veya hücrede yer bulamadıysanız ve gözlerinize bayram Ettirmek istiyorsanız... HEMEN GİDİN BU FİLMEEEEEE!!!
    Puan: 8
  • X-Men - X-Men

    bu filmin ikincisi çekilecekkkkk.

    daha ne diiim...güzeldi,iidi hoştu.. gidin görün ama filmin ikincisi çekilecek işte bu kadar!!!
    Puan: 9