zuxxi.com//sinema|geyiks

sumuklubocuk

Flamingo Yolu

biz şu an mersin'de flamingo yolu denilen bir semtte oturuyoz.

Yaptığına Şantaj Denir

bu şarkı zaman zaman dilime takılır bütün gün şantaj montaj şantaj montaj derim. bi keresinde eski nişanlım benden ayrılmakla tehdit edip susturduydu. ben hala sölüom şantaj montaj şantaj montaj.
  • Sırlar Oteli - The Million Dollar Hotel

    bi kere bu filmde mel abi figuran olmuş

    yanımda erkek olduğu halde mel gibsona aşık olan bir erkek arkadaşımla ve büyük hevesle filme girdik. filmde bi atraksiyon bi güzellik olacak diye bekledim bekledim bekledim.... ve noldu??? can sıkıntısından 3 paket mısır yedim paketlerden birinide yanımdakine attım durdum. melin ismine aldanıpta gitmeyin başrolde iki spastik karakter, iğrenç roller, iğrenç konu iğrenç film.. paramı geri verinnnnnnnnn( 1 değil 0 vermek istiom ayrıca)
    Puan: 1
  • Hücre - The Cell

    cık olmamış

    biraz kuzuların sessizliği biraz matrix biraz kadın cinselliği, üstüne bolca kan işte sana film başkada bişi yok.
    Puan: 2
  • Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels

    carlinin kelekleri

    filmde matrixin bilumum hareketleri araklanmış olup, filmin adının çarlinin pokemonları olarak değiştirilmesini önemle belirtirim. birde yok cameron iyiydi yok drew iyiydi diyen zihniyete: kardeşim bunların bir sürü resmi var otur onlara bak oyunculuk adına bir bok yok derim..
    Puan: 2
  • Aşk Silahı - Gun Shy

    sandra ne ya delimisiniz liam dururken

    çekilin bu filmin çarlinin keleklerinden daha ii puan alması için 10 veriom. liama da 100, sandra hiçbişi...
    Puan: 10
  • New York'ta Bir Sonbahar - Autumn in New York

    güzeldi işte.....

    ağladığım, güldüğüm, korktuğum, tüylerimin diken diken olduğu, beynimin düzüldüğü her film benim güzel sıralamama girer.. bu filmdede ağladım o halde güzeldi...
    Puan: 10
  • Vizontele - Vizontele

    siz ne anlarsınızki

    zaten şuraya yazan insancıkların büyük bir bölümü sinemaya karı kız seyretmek için gittikleri için yaptıkları yorumlar genellikle filmden çok oynayan kadının fiziğiyle sınırlı kalıyor. o yüzden bu filmi tabikide beğenmiceksiniz. beğenseniz ben beğenmezdim zaten.. kaldiki filmin esprileri acaip iyi; senaryo güzel; karakterler çok iyi hiç biri sırıtmıyor.. bir tek erkan canı yani imamı bende abartılı buldum bunun dışında herşey acaip hoş ve tatlıydı.. keşke sonu acıklı olmasaydı ama genede helal olsun..
    Puan: 10