zuxxi.com//sinema|geyiks

sirerrayn

  • Senli Benli - Hurlyburly

    zor bi film olmuş

    mükemmel oyuncuları bi araya getirmişsin. tamam, güzel... ama bi tiyatro oyununu filme çekmenin ne kadar zor olduğunu anlamışsındır herhalde. Sean Penn başta olmak üzere bütün oyuncular çok iyi. filmde aslında iyi konsantre olunup çok dikkatli bi şekilde izlenirse zevk alınabilinecek bi film. Meg Ryan'ın da göğüsleri büyümüşmü ne! gitmeyin siz yinede... daha güzel filmler var bu hafta
    Puan: 8
  • Sırlar Oteli - The Million Dollar Hotel

    Wenders harikası!!!

    önce oyunculuklar: Jeremy Davies: bu adamı ilk defa izledim ve gerçekten çok etkilendim. mükemmeldi. bravo!! Milla jovovich: bu filmle kendini kanıtladığını düşünüyorum. şaşkın aşık rolünde çok çok iyidi. Mel Gibson: birçok kişinin tahmin ettiğinin aksine Mel abimizin bu filmde pek bi numarası yok. o da filmdeki diğer karakterler gibi biraz deli. Film mükemmel bi mekanda çekilmiş. Wenders usta yine seyre değer bi film çekmiş. yeni filmlerini dört gözle bekliyoruz.
    Puan: 9
  • Ucuz Roman - Pulp Fiction

    Usta Tarantino

    Herhangi bir öykü kaygısı yok. Karakterleri bir öküye bağlayıp onları yok etmektense onları serbest bırakmış. Bu özellik filme doğallık ve özgünlük katıyo. Tarantinoyu mükemmel yapan da bu.
    Puan: 10
  • Matrix - The Matrix

    Gerçek:Bi kaşık yok

    Yaşadığımız dünyanın ve hayatın hiç uyanamadığımız bir düşe benzetildiği bu film sinema sanatında çığır açacak nitelikte görsel efektlere sahip. sadece bunları görmek için bile film izlenebilir. Ama film sadece bu diil. Oldukça felsefi ve bir o kadarda gerçek bir film. Ben sizin yerinizde olsam kırmızı hapı seçer ve Neo, Morpheous ve Trinity'e katılırdım. Yönetmenleride ayrıca tebrik ediyor devam filmlerindede başarılarının devamını diliyorum.
    Puan: 10
  • Zor Baba - Meet the Parents

    gidin eğlenin... hadi

    oldukça kaliteli ve düzeyli bi komedi yapmışlar. zaten robert abim pek sululuğa gelmez. ben stiller denen arkadaşta gözüme girdi. başarılı. kızı hiç tutmadım. kedi çok başarılıydı ayrıca. öyle çokta özel bi film diil tabi. ama gidin, eğlenebilirsiniz.
    Puan: 8
  • Bilinmeyen Kod - Code inconnu

    ...

    açıkçası yorucu bi filmdi. zor çıktım salondan.o tek plan çekimler insanın sabrını zorluyodu fena halde. tekrar izlemek gerekir. psikoloji ve felsefe okumuş bi adamdan da bu beklenirdi tabi. sevmediğim anlaşılmasın sakın filmi. son zamanlarda hiç bu kadar doğal ve etkileyici bi film izlememiştim. Binoche abla doğallık olayını aşmış zaten. metrodaki o ağlama sahnesi her metroya bindiğimde aklıma geliyo. herneyse ayrıntı anlatmaya kalkmayalım. epey uzun sürer. etkileyiciydi. see ya!!
    Puan: 9