zuxxi.com//sinema|geyiks

rejisör

  • Şangay'lı Kovboy - Shanghai Noon

    aşkolsun piratefree

    aşkolsun aşkım oysa ki ben sevmiştim filmi. ceki çen bilmediğim bi adam olduğu için belki de ama yine de gülmedik mi, güldük, öpüşmedik mi öpüştük, sıcakta sarılmadık mı sarıldık eee daa ne olsun ne güzel filmdi işte.
    Puan: 10
  • Kara Kentin Çocukları - Kara Kentin Çocukları

    ...

    filmin daha önce pek çok örneğini izlemiştim. çoğu insanın isteyipte asla yanından bile geçemeyeceği bi yaşantı içinde neden bu kadar küfür diye merak ediyorum. tamam bir film kolay çekilmiyor, inanılmaz aşamalardan geçiyor sırf çekilip bitmiş bi filme bile inanılmaz puanlar veririm ama sinema yaratıcılıktır diye konuşan insanların neden yapılmış üzerine oynamaktan ileriye gidemediklerini hep düşünmüşümdür.
    Puan: 6
  • Gizli Gerçek - What Lies Beneath

    özgürümle gittim

    sevgilimle gittik ama o benden daha çok korktu ve her korkuşunda beni omuzlarımdan tutup salladı. bende sallanınca daha da korktum sürekli bunu yaptı sonunda bende ona vurmaya başladım bi çocuk bizim sınıftan bi kızı emekleyerek yanına gidip korkuttu çok güldük film tedirgin edici bi yapıya sahip ama eve geldiğinizde gece tuvalete giderken korkacak kadar korku değil ya da ben geceleri tuvalete kalkmadığım için bilmiyorum.
    Puan: 8