zuxxi.com//sinema|geyiks

<Joey>

  • Hücre - The Cell

    tiri viri kılıklar ama...

    bi kere cenıfır kötü abi yalnız güsellikle bu iş olmas.. sonra, hakkaten de ii bi konun var , sahneler neden bu kadar kopuk oluyo? katilin cinayet sahneleri dehşet verici ama yaratıcı. atın dilimlendii sahne de ööle. ama yinede yok esas oğlanla cenıfır öpüşsün , yok fbi kurban kızı kurtarsın bunnar geyik şeeler. o kadar para döküyonuz biras kafayı çalıştıralım be abiler.. gene de gidin izleyin derim hoş bir ambiyans katmış.. not:cenıfırın giydii o tiri viri kıyafet ve esrarengiz oda bir neydi yaa.. komikti.. neese olsun düzelir düzelir...
    Puan: 6
  • Tavuklar Firarda - Chicken Run

    akıllı tavuk yenmez

    arkadaşlık, dostluk, yazgıya boyun eğmeme, özgürlük ve tabiiki aşk! bence gidip o tiri viri savaştı, aşk acılarıydı yok kıldı yündü filmlere para vermektense, böyle üzerinde emek harcandığı belli filmlere gitmeyi tercih ederim. en azından "ülen şu hayatta bi ginger olayım da uçan bi rocky buliim kendime" dedim yani.. e bu da bişey ama dimi.. gidin.. ve eğlenin arkadaşlar. hakkaten diğer tarak kürek filmlerin ne kadar boş amerikan filmleri olduunu annayınca bunnarın değerini daha çok annnıyosunuz. çizgi film, yalnız çocuklar için değildir ki! hayalgücü daha çok işler ve çok daha zekice tasarlanmış sahneler sizi hayran bırakır... ayrıca ben aptal insanlardansa akıllı tavukları izlemeyi her zaman tercih ederim!
    Puan: 8
  • Vizontele - Vizontele

    ayrıntılar...olay budur!

    arkadaşlar.yılmaz erdoğan hakikaten iyi bir yazardır, oyuncular birbirinden başarılıdır. hakkını yemeyelim, adam gibi film yapmışlar. hikaye ilginç, espriler yerinde, cem yılmaz mükemmel. tipik ay lav yu yuesey filmlerinden kopalım. vizonteleye gidin, üzerinde emek sarfedilen türk filmi nasıl yapılır, görün. film tamamen ayrıntılar üzerine kurulu. anlamayanın kendi danalığı! gidin ve ayrıntıları yakalayın. şahhane. alkış (şak şak şak)
    Puan: 10