zuxxi.com//sinema|geyiks

CONRADINE

Sırada Öne Geçenler

Böyle durumlarda en favori cümle "Ben sadece bir şey sorup çıkıcam"dır. Bu bir taktiktir. Hazır bankoya ulaşmışken uyanıklık edip işlemlerini yaptırmaya kalkarlar. Sille tokat dövmek gelir içinizden.

Mahalle Maçları

Üçüncü korner olduğunda rakip oyuncu daima ikinci olduğunda ısrar eder. Penaltıyı kazanacak takımın oyuncusu başlar üç kornerin de oluşumunu anlatmaya. Minyatür kale maçlarda kale boşaltılır, penaltıyı kullanacak adam sırtıni döner ve topuğuyla atmaya çalışır.

Pencere Önü Teyzeleri

Kendileri gibi yetişen kızları vardır. Ağızlarından ciklet eksik olmaz. Vakitleri boldur. Tv veya radyodaki canlı yayınlara katılırlar sürekli. "Ne iş yapıyorsunuz sorusuna "ev kızıyım" cevabı verirler. Hadi ordan be. Sen koca bekliyorsun sadece.

05 Kalemler

İki kalemin uc kısmıyla tepesi yer değiştirilip fıstık yeşili-pembe gibi iğrenç kombinasyonlar elde edilirdi.

Uykudan Önce

Hani yatağa yatar, yorganı üstünüze çekersiniz. Tam o sırada tuvalet ihtiyacınız olduğunu farkedersiniz. Tuvalete gitmeye erinir ve gitmemek için mücadele etmeye başlarsınız. Ne uyuyabilir, ne de yataktan kalkmayı göze alabilirsiniz. "Ulan şimdi mi gelmek zorundaydın" diyerek üriner sisteminize söversiniz. Ama neticede gidip işinizi görüp büyük bir rahatlama içinde tatlı bir uykuya dalarsınız.