zuxxi.com//sinema|geyiks

ulen

Sonu Gelmeyen Geyikler

Temassızlık Var

bu arkadaşlar üstün yeteneklerini ve eşsiz elektronik bilgilerini göstermek için herhangi bir aletinizin bozulmasını beklerler. siz aleti nasıl çalıştıracağınızı kara kara düşünürken ya da sinirden kudurur ve ağzınıza geleni saymaya hazırlanırken bir anda acı gerçekle yüzleşirsiniz. evet, onlar burada da bulmuştur sizi. bir tamirci edasıyla alırlar aleti ellerine, şöyle önünü arkasını bir iki çevirirler. siz başınıza gelecekleri bildiğinizden müthiş gerginsinizdir. ama bu bekleyiş uzun sürmez, büyük usta teşhisi koymuştur bile. evet, aletinizde temassızlık vardır. bu korkunç gerçekle başedemiyeceğinizi düşünür önce arkadaşınız. ve hemen ikinci yorum da gelir: sen en iyisi bir tamirciye götür bunu, kendin yapmaya kalkarsan iyice bozarsın. bu kişilere başka başka şeylerin temas etmesi gerektiğini düşünerek ayrılırsınız oradan.
  • Esaretin Bedeli - The Shawshank Redemption

    yaa abi...

    yaaa abi, harika muthisss yaaa... gibi laflardan yukarida bolca var.. ama hicbiri de haksiz degil. kessinlikkle! yani hayat adina ogrettigi o kadarr cok sey var ki filmin.. ve dahi tim robbinsin oyunculugu, inanilmaz bir performans. bu filmi kacirana ne dense az.
    Puan: 10
  • Komplo - The Score

    iyi olmalı

    yaa arkadaşlar ben bu filmi henüz izlemedim, de ne çok yemeye yazıyorum, diye düşünebilirsiniz fekat, ropert abi ilen marlon babanın oynadıı film herhalde az buçuk iyidir yani. ben şahsen en kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum.
    Puan: 10
  • Maymunlar Cehennemi - Planet of the Apes

    herkesin filmi gendüne

    kardeşim niee bu kadar agresiffssiniz yaa. isteyen beğenir isteyen beenmez. yok beenen öküz, beğenmeyen salak.. cık cık ayıp oluyo yaani. bence güzeldi.. pek bi felsefe olayına girmemeiş tim amca ama bu da onun sitili. yani filmin aynısını da çeviremezdi heralde. bi lafım da estella bacıya laf atan biladere: kardeşim eleman sana bi güzellik yapmış cillop gibi hatunu film boyunca sana yarı çıplak seyrettirmiş. sen daha laf ediyon yani. ayıp..
    Puan: 9
  • Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring

    şimdi bi dakka

    kardeşim niye herşey bu kadar abartılır ki yani di mi ama.. kimisi kusmuk falan diyip geçmiş kimisi de hayatımın filmi modunda. kitabı okumadım ama filme bayıldım. yalnız bazı yerleri sıkıcı olmuş. bi de ha bire benzer dövüş sahneleri insana yeter artık dedirtiyo. ama filmdeki(kitaptaki yani) hayal gücü en sığ beyinli adamı bile hayretlere düşürüp karşısında yepyeni ufuklar açabilecek güçte. kitap bir klasik, ama film ne olur bunu diğer ikisini seyretmeden anlayamayız. NOT: ya bi de acaba Galadriel'e hasta olan sadece ben miyim yoksa başkaları da var mı?
    Puan: 9