zuxxi.com//sinema|geyiks

aycha

Cikletler

Aşk Budur'ları unutmayalım. "Aşk o uyurken bulaşıkları yıkamaktır" gibi acaip cümleleri kim bulup da koyardı sakızın içine? Biz kızlar biriktirirdik yüzlercesini, küçük cüzdanlarımızda taşırdık. Oğlanlar çinemezdi o sakızı, utanırlardı. Bu yüzden öğrenemediler aşkı da. (way be final nasıl?)

Çakmaklar

dışarıda bi kenara ilişip sigaranı çıkarırsın ki gene ateşin yok. ulan kimden istesem, şu herif bulaşır şimdi, öbürü de çok hızlı yürüyo acelesi var filan diye düşünürken bi yandan çantayı karıştırdığını farketmezsin ve işte tam o anda unuttuğun bi çakmak geliverir eline, off, sevinçten iki sigara içersin.

Esem Sport

pazartesi başlar koca bir hafta salı çarşamba işte okulda perşembe cuma bitti koca hafta cumartesi pazar gez de rahatla esem sportla.. ne guzel reklamdı, ne guzel ayakkabıydı.. hepimizin bi esem sportu olmuştur heralde.

Size Alo Diyorum

bir müjde veriyoruuum size alo diyorum pırıl pırıl bi dünyada yaşayın istiyoruuumm.. gelmiş geçmiş en absürd reklamlardan biriydi, neyse fazla konuşamııcam, rahmetli zeki müren'e saygısızlık etmeyeyim.