zuxxi.com//sinema|geyiks

Hain Bassci

Hayat Ağacı

sam ayağına herkes izledi bi dönem diziyi ama işin aslı bu türk halkı entrikayı fettanlığı ketumluğu sewer nerde antin kuntin alavere dalavere dolu dizi varsa ona ilgi gösterir.

Yeke Yeke

şarkının sözlerini merak ettim hep. acaba derdi neydi, neden meramını o şekilde yukarı bakarak anlatıyodu o abi. bence orda, "allahım beni neden böle maymun gibi yarattın, neden bu cezayı bana layık gördün!" diyo. o acıklı yüz ifadesi ondan.

Visitors

filmdeki başrol uzaylı hatun güseldi. ben olsam o halini bilerek gene giderim kendi insiyatifimle o gemiye. herşey insanlık için derim, atarım hayatımı tehlikeye. ölüm gelecekse öyle varlıklardan gelsin, yeter ki insanlığa faydamız olsun, şekil olsun.
  • The Doors - The Doors

    klasik bi film

    en cok sewdiğim bikaç filmden biri.. sinemanın haricinde sansürsüz izleyemedim ve dublajlarını ii yapan tv kanalı yok eger imkanınız olursa sinemada vede orjinalinden izlemekde fayda var kitaplardan okudugum kadarı ile gerçeğe uygun cekilmiş ender filmlerden biri bazı noktalarda tansiyon düşüyo ama genelde 68 kuşagının tüm ruh hallerini beyaz perdede görebilmek mümkün. ah bide val kilmer'i begenip jim morrison a asık oldugunu zanneden kızlar olmasa:))))
    Puan: 8