zuxxi.com//sinema|geyiks

zzzink

Vikingler

Nein. Kız diil erkekdi. Adı felix diil Viki idi. Burnunu kaşıyıp parmak şıklattığında ampul diil yıldızlar çıkardı.

Tsubasa

Gördüüm kadarıyla kimse kaleci Wakabayashi'den bahsetmemiş. Kesin hatırlarsınız. Bu Tsubasa ile Wakabayashi'nin tanışma sahneleri. Tsubasa adamımız şen şakrak topu sektirerekten yolda ilerlemektedir ve karşısına bi elektrik direği çıkar. Elektrik direği ile hemen solundaki duvar arasından ancak bir futbol topunun geçebileceği kadar bir boşluk vardır ve Tsubasa şutunu çeker. O sırada duvarın diğer köşesinden Wakabayashi gelmektedir. Top tam aradan geçer ve Wakabayashi'nin suratında patlamak üzeredir. Vee ne olur? Wakabayashi topu omzu ile kulağı arasında tutar. Aralarındaki rekabet bööle başlar ve daa sonraları dostluğa dönüşür falan filan.

Samurayın İntikamı

Toplam 11 kişiden intikam alması gerekiyodu. İlk bi kaç gülde (yaw gül olduğundan emin misiniz? Bana hercai, menekşe ya da leylak benzeri bişiler çağrışıyo ama...) olay tam olarak çakozlanamamıştı diğer intikam alınacaklar tarafından. Sooradan uyanmıştı lavuklar.

Tekerleğin İcadı

Frenli kısım ööle diildi. Aynen yazıyorum: Gidonun tutucak yeri yaklaşık sele ile aynı hizada olmalıdır. Önde bir far, arkada ise kırmızı ışıldak olmalıdır. Vee tabii ön ve arka frenleriniz sapasağlam olmalıdır. Bunlar olması gerekenler; bir de olmaması gerekenler var ki...

Hollywood Yaramazları

orjinal adı beverly hills teens idi. bi bölümde BHT1 plakasına sahip olabilmek için kapışmışlardı.

Saba

BJK'den metin tekin, cimbomdan da cüneyt tanman çıkıyodu.