zuxxi.com//sinema|geyiks

dinokash

Horoz Şekerleri

bunların aynı horoz şeker renginde olup, aynı bulaşıklığa sahip "emzik şeker" tipleri vardı ki benim favorim onlardı.

Karısını Timsahlara Atan Adam

Cennetin Ötesi gibi bişeydi adı. Ben de hatırladım şimdi. Hatta güzel bi kadın olup kocasını kendine hasta ediyodu ameliyatlardan sonra, ve galiba bunu baştan yaratan doktor da aşıktı hatuna.

Tekerlemeli El Şaklatmaca

bu oyun için karşı karşıya duran iki kız olmalı bu birinci kural. sonra iki ellerini birbirlerine vura vura oyuna geçilmeli bu ikinci kural. ve bütün bunlar olurken bir de bu oyuna ait olan şarkı söylenmeli üçüncü ve en önemli kural. şöyle bir şarkıydı; endedeplamo endedesi bum bum bum yular for me maylavi yular for me maylavi fami deplamo fami de si bum bum bum

Macuncu

ağda konusuna değinmek isterim. o zamanlar hazır ağda gibi bir lüks yoktu piyasada. annem limon-şeker karışımı ağdasını kendi yapardı evde ve olay hazır olduğunda hemen bir kaşık ya da bıçak ağdaya bulanır ve bana afiyetle yemem için ikram edilirdi.
  • Oda Arkadaşları - Roommates

    herhangi bir basliga gerek olduğunu sanmiyorum

    kesinlikle seyredilmesi gereken, insana, hayata, sevgiye, saygıya değer veren herkesin birşeyler bulacağı bir film. üzgünüm komik şeyler yazamayacağım zira mizahın altında son derece güzel insanlık ve sevgi dersi veren bir film çünkü.
    Puan: 9