zuxxi.com//sinema|geyiks

deve

Mahalle Maçları

bir de sorunlar var idi bu maçlarda. mesela lastik top delinirdi ama çözümü basitti. evvela delik elle tutulur, sonra üstüne ıslak sabun sürülürdü. topun havası giderdi biraz ama gene de idare ederdi bir zaman. teyzeler, amcalar rahatsız olaraktan "gidin aşşaada oynayın" derlerdi. aşşaa giderdik. bu sefer aşşaadaki teyzeler "gidin yukarda oynayın" derlerdi. ulan zaten yukardan geldik bea. en sonunda bir yer bulur ve ne olursa olsun orada oynardık. çok kızan sevimsiz teyzeler üstümüze su dökerlerdi ve biz de sıcak yaz günlerinde "ohh ohhh serinledik" deyu sevinirdik ki ne hoş anlardı onlar. heyttt bee! çocuklardık, parlak yıldızlardık o vakit! başına buyruk kıçına kuyruk yaşardık!
  • Dracula 2000 - Dracula 2000

    iyi film

    film iyi ama zaten ortam wampir dolu be!
    Puan: 6
  • Şeytan - The Exorcist

    geriyor harbiden

    filmin müzikleri ve ani efektler insanı germeye yetiyor.sahneler iyi. film de iyiydi bence. küfürler komikti. kızın oyunculuğu da mükkem. gerilim sevmeyen gitmesin. hakkat geriyor
    Puan: 7
  • Pearl Harbor - Pearl Harbor

    propaganda!

    ben de arkadaşın evinde cd de izledim. boktan film. japonlara helal olsun!siz yapabiliyor musunuz aynı şeyi?herifler IMF ile her işimize karışır oldu, bak caponlara herifler aslan gibi. neyse filme dönelim, savaş sahneleri dışında hiç bir işe yaramaz. sonundaki propaganda midemi bulandırdı.
    Puan: 2
  • Amerikan Pastası 2 - American Pie 2

    boktan

    boktan desem yeter mi?
    Puan: 5