zuxxi.com//sinema|geyiks

deniz229

Sonu Gelmeyen Espriler

Nah

Sınıfta öğrenciler arasında yapılan sonsuz, hatta bi yerden sora iğrenç bi espridir. Eleman elini nah haline getirir ve havaya kaldırıp sallamaya başlar "Bu kimin?" diye. Herkes dönüp ona bakınca da, "Muhahahahah nasıl da baktılar!" diye kahkahayı patlatır. Bunu, "Ah şuramda bi ağrı var." diyerek yapanlara da rastlanır. Kurban ağrıyan yere bakar bi de ne görsün! Bu böle bir çok şekilde devam eder.

Ayko Ayko Ayne

Biz yeni gençlik olarak çikimon anane yerine pokemon babane dedik ama hafif alkollüydük.

Yapmak Lazım Etmek Lazım İnsanları

Bu insanlara her yerde rastlayabilirsiniz. Mesela bi kursa yazılmışsınızdır, diyelim ki gitar kursu ya da dil kursu. Siz "Ben de kursa yazıldım." dedikten sora bu adam "Aslında gitmek lazım." diyerek cümleyi kurar. Ulan madem lazım git o zaman alla alla, bizi de çileden çıkarma.

Ucundan Ver, Dibinde Bırak'çılar

Bazı otlakçılar öle oluyo ki zaten otlakçılığı sanat haline geitirip usta olmuşlar. Mesela sizden bilmem kaçıncı kez bişey istiyo, siz de en sonunda vermiyonuz tabi, bu sefer "tamam öle olsun" diyo falan. Baktınız herif posta koyuyo size hadi diyonuz bu da tamam. "tamam ölesine söylemiştim zaten" gibi kırılmış havalarında ısrar ediyonuz ama herif nuh diyo peygamber demiyo. En sonunda noluyo herif bi şekil yapıp ne var ne yok hepsini yiyo, üstüne üstlük siz kendinizi suçlu hissediyonuz. Bundan sonra herif ne zaman bişey istese tıpış tıpış gidip kendinize başka bişey alacaksınız. Ben de bu yavşaklardanım ordan biliyom.