zuxxi.com//sinema|geyiks

buck buck

  • Altıncı His - The Sixth Sense

    walla şampiyonların... bruce için gidenler ilk bi şüpheleniyir

    walla ne yalan söyliyim bruce'un oynadığı filmleri kaçırmam bunuda ilk onun için gittim. ama gidiş o gidiş bayıldım diyebilerim. (filmin sonunda ağladığımı da saklamıyım.) velet süper bruce zzaten mükemmel konuda iyi bu filme hakkını verelim. ayrıca filmi fight club'lada karşılastıranlara uyuz olduğumu belirtiyim Allah bilirya bu filme oskar vermezlerse vermeyenleri bi güzel anıcam.
    Puan: 10
  • Beşinci Güç - The Fifth Element

    güzelllll!

    abi bence bu filme zaten sadece bruce willis var diye gidilir ama filmde fena değil hani.1 puaanı kırdım neden bilmiyom.
    Puan: 9
  • İçimdeki Çocuk - The Kid

    e güzel

    bence filmin konusu süper, harika bişey.ufaklıkta güzel e bruce abi zaten harika e bunun devamı bu filme kesin gidin.bi yerde biraz tat alamadım onun için kırıcam ama gidilir bir film.ufaklık çok tatlı sakarlıklarını da hoş görmek gerek
    Puan: 9
  • Ölümsüz - Unbreakable

    nediyim kardeşim

    filme büyük umutlarla bekledim. hatta ingilterede falan 4 yıldız alınca tamam dedim ama olmadı. ilk bölüm ciddi sıkıcıydı ama bence bruce rolünü iyi yapmış filmde iş yok. bazılarının bruce'u bu kadar eleştirmesini anlıyamadım. ouana 10 verdiğime bakmayın normalde en en fazla 5 verirdim ama ne de olsa bruce unn filmi ve not ortalaması o kadar düşük olmasın yüreğim dayanamaz diye 10
    Puan: 10
  • Şeytan - The Exorcist

    beni ürperten sesti

    film güzel ama kopuklukların olduğunada katılıyorum.filmde beni yerimden sıçratan tek şey sessizlik anında gelen telefon sesi ve bunun gibi birden ansızın gümbürtülü gelen ses efekleriydi.tabii bu kadar korkmamım yanında salonda hoporlörlerin yanında oturmamın etkiside yok değil.
    Puan: 7