zuxxi.com//sinema|geyiks

janiss

Susam Sokağı

kermit bir adada yaşayan mucitin yanına giderdi. mucitte daha önceden bulunmuş şeyleri bulurdu hep. bi keresinde mikrofonu yine icat edip konuşan sopa yaptım diye çağırdı kurbağacık'ı. tabi onun elinde aynısını görünce yıkılmıştı zavallı.

Gaynana

Belkıs Akkale adındaki değerli türkücümüz bir türküsünde ülkemizin kanayan yarası olan gelin kaynana sorununa değiniyordu. "Hiç ömrümde görmedim böylede cadı gaynana, gaynanayı ne yapmalı gaynar gazana atmalı, yandım gelin dedikçe altına odun atmalı..." şeklinde sadist sözler içeren bu şarkının en can alıcı kısmı ise "oğlun çerez getirdi, sensiz yedik gaynanaa" dediği kısımdı.

Tuğçe San

bu hatunun janet jackson'ın "runaway" klibinde arkada dans eden 3 kızdan biri olduğunu görünce milletçe değerini anlayamadığımızı düşünmüştüm...

İsim Şehir

bi keresinde ben "j" harfiyle bitki olaraktan "jojoba" yazmıştım. hani bi reklamda var ya jojobalı bitki özlü alo veralı felan diye. ordan esinlenmiştim, ya da yalan söylemiyim sallamıştım ama 100 puanı kapmıştım.

Bum Bum Bum

bum bum bum daldan hop dala uçtum sonunda bir dala kondum nedir bu daldaki durum? hatırladınız di mi? bembeyaz kıyafetler içinde bir sürü çocuk ve ortada abajur şapkasıyla seden gürel. sonradan çıkardı gerçi o korkunç şapkayı.

Altın Rehber

daha geldiği ilk gün sevinçle adımızı bulmuş elime aldığım lacivert pilot kalemle adımızı yuvarlak içine almaya çalışmış ve elimin kayması sonucu rehberden bizim aileyi silmiştim. daha ilk günden.
  • Vizontele - Vizontele

    ALTAN ERKEKLİ...

    neden sürekli cem yılmaz cem yılmaz filmde oyuncu olarak en iyi isim altan erkekliydi oysa 15 dklık rolü olan cem yılmaz ın adı daha önce geçiyo ayrıca filme herkes gülcez diye gidiyo sanırım çünkü en acıklı sahnelerde bile kahkahalar kopuyodu. bence çok güzeldi sinemada en az kişinin olduğu seanslarda izleyin derim ben
    Puan: 9
  • Cahil Periler - Le Fate İgnoranti

    çok etkileyici

    ferzan özpetek önceki iki filminde olduğu gibi (hamam ve harem suare) "cahil periler" de de çok başarılı. senaryoyu çok beğendim. oyunculuklarda çok iyiydi. etrafımdaki herkese tavsiye ettim. yetinmiyom sizede yazıyom. ancak; insanları sıkmamak için herşeyi yüzeysel bir şekilde anlatan, hızlı amerikan filmlerinden hoşlanıyorsanız hiç tavsiye etmem.
    Puan: 9