zuxxi.com//sinema|geyiks

Hamster_Jelly

  • Komşum Bir Katil - The Whole Nine Yards

    sıradan ama hos ...

    cok degisik seyler beklenmemeli filmden ozellikle bruce willis severler icin oldukca uygun,cunku tum film boyunca bruce willis' in her zamanki takmayan hadi canim sende ne olacak yani gibisinden tavirlarini goruyorsunuz .. ve bunlara o guzel gulusude dahil!!!!! yani aksam is cıkışı yapacak bir isiniz yok seyredecek baska filmde yoksa gidin ve fazla kafa yormadan seyredip yuzunuzde gulumser bir ifadeyle eve donebilirsiniz..
    Puan: 6
  • Görünmeyen Tehlike - Hollow Man

    gercekten gorunmuyor :)))

    yani basrol oyuncusu kevin bacon'iseverim ama sedece filmin basinda biraz gorebilmek ve sonrada sedece bir siluetle idare etmek pek hosuma gitmedi ..neyse tabii bunun disinda cogu arkadasin dedigi gibi konu acisindan daha onceki teknolojik gelismelerin insanlarin zararina nasil kullanildigini gosteren filmlerden bir farki olmadigini onaylamak isterim ...yani cko guzel konusu var diyenlere kanmayin sadece effectler oldukca iyi bunun icin gidebilirsiniz bende onun icin gittim zaten :))ve beyler elizabeth shue icin gidebilirsiniz oldukca hos ve curetkar bir tavir sergiliyor film boyunca :)))
    Puan: 5
  • İkimizin Hikayesi - The Story of Us

    herkesin hikayesi ...

    sinemada seyrettikten sonra cd sini alip bir kac kere daha seyrettim .. duygusal film severler icin oldukca hos bir yapit ..sonuc olarak ask bitsede evlilikte herseyin asktan ibaret olmadigini ve daha onemli kavramlarin oldugunu gosteriyor filmde ...bence herkesin seyretmesinde fayda var pisman olmazsiniz gidin gidin :)
    Puan: 8
  • Kusursuz Fırtına - The Perfect Storm

    kusursuz degil ama ...

    Firtina kusursuz olsada film kusursuz degil tabii de ..o kadarda acimasiz olmamak lazim ..effectler acisindan mukemmel ,oyuncular da cok iyi ozellikle George Clooney (her zaman ki gibi:)...macera deseniz macera, duygusalliksa duygusallik ,korkuysa korku hepsi var bu yuzden gormekte fayda var kesinlikle ..filmden tek sikayetim sonunda bekledigim seyin olmamasi ama oda ayri bir guzellik katiyor filme caniiim:)......iyi seyirlerrr..
    Puan: 9
  • Komser Şekspir - Komser Şekspir

    turk sinemasi bu sefer basardi!!!!!!!

    simdiye kadar seyrettigim en iyi ama en iyi turk filmi ....kim ne derse desin oyuncular konu hepsi ayri guzellikte ve etkileyici...soylenecek tek birsey var MUKEMMEL !!! iki kere seyrettim bir daha da seyrederim ...gitmeyenler kimseye kulak asmayin mutlaka gidin ....
    Puan: 10