zuxxi.com//sinema|geyiks

janey

  • Aşk Üçgeni - Three to Tango

    harikaaa,muhteşem bir film!

    Film bir harikaydı.Herkessin gidip görmessi gerek.Her sahnede kendinisi gülmekten alamıyosunuz.Friends disisinde de hayranlıklan islediğimis Matthew Perry'e 10 puan.Dylan McDermott ta oldukça iiydi.
    Puan: 10
  • Görevimiz Tehlike II - Mission Impossible II

    gitmeye hiç değmees

    Bence bu filme gitmeyin.Tom abimis olayı abartmış.Filmin nilk bölümü çok daha iiydi.Filmin effektleri dışında bi orjinalliği yoktu.Aşk sahneleri falan da oldukça bayıyodu.Dougray Scottın performası fena diildi,şahsen Tom Cruisedan daha çok beyendim bu filmde.
    Puan: 2
  • Komşum Bir Katil - The Whole Nine Yards

    ...

    Matthew Perry'nin bu filmi de "aşk üçgeni" kadar bi harikaydı.Bruce Willis gibi ii bi oyuncu da oynadığına göre bu güzel filme mutlaka gidin derim. Filmin senaryosu da ilginçti, beklenmedik olaylar oluyoo ve tabi gülmekten kendinisi yine alamıyonus.
    Puan: 10
  • Ben, Kendim ve Sevgilim - Me, Myself & Irene

    komükkomükkomük

    alışagelmış bi fılm siyretmak istemiosanıss benca bu fülme gidün ,komüktü. Ben fılmda en çok şu iki kelimede bi si... kelimesini çıkaatan üçlüye bayıldım. Jim abimisde herzemenki gibi gene rolünü çok gösel oynamış. Ama tabıı filmde birass zırvalandığı doğru... Nappalım işte her güsellin bi kusru vaadır.
    Puan: 8
  • Abuzer Kadayıf - Abuzer Kadayıf

    idare eder

    bence senaryo birass daa güsel biras daa espirili bi şekilde işlenebülürdü. beklenilen kadaa güsel bi film diildi. Ayrıca ıboyla alakalı pek bişidi göremedim filmde. Filmde en çok sevdiğim yer tabııkı da 'mahmıt kadayıf'ın affışlarının gösterildiği sahnaydı.
    Puan: 5