zuxxi.com//sinema|geyiks

kobra2000

  • Vatansever - The Patriot

    bu kadar olmus

    savas sahneleri gerçege uygundu.çünküm o zamanlar kimse silahtan kaçmasını bilmiyodu.siper kazmak,daginik hücum felan yoktu yani. hikaye çok uyduruk. son sahnede amerikan bayragini kucaklayip savasi döndürüo adam.cüneyt baba bile daha insafliydi. en sonda fransiz bol sans demiyo;bon sans diyor. ayrica amerikanlar iyidir-ingilizler kötüdür diye bi sey yok.mel bana biraz oyunculuktan bikmis gibi geldi.biraz dinlense iyi olucak.filmin en iyi oyuncusu fransiz. gidip gitmemek size kalmis.ama bana kalirsa bi sekilde cine5 te fln oynar.o zamani bekleyin.
    Puan: 4
  • Rüyamdaki Afrika - I Dreamed of Africa

    igrenç bir film

    aptal bir avrupalı kadının illa da afrikaya gidip hiperaktif kocasini ve zehir düşkünü oğlunu bu uğurda kaybetse bile yılmamasını anlatan çok iğrenç bir film.gidip de ağlayanların aklından şüphe ederim.ah be kim yakmışsın kendini.ayrıca italyanlar ne zamandan beri ingilizce konuşur oldular??
    Puan: 3
  • Romeo Ölmeli - Romeo Must Die

    Bruce Lee ceki çan filmi daha iyidir

    ya seneryodaki sorumsuzluğu filmin dövüş sahneleri dahi bozamaz yani 10 yaşında çocuk mu yazmış seneryoyu.Zaten çok fazla birşey beklememek lazım zaten film bir dövüş filmi için çok ideal. Ama filimin en sorulacak noktası noldu acaba o tapulara????onun yerine bruce lee filmi koysunlar daha iyi..hong sineması türkiye'ye açılsa millet bu filme 3 puan bile vermezdi..neyse evde sıkılıosan git zenci hatun süper bu arada
    Puan: 3