zuxxi.com//sinema|geyiks

Panic

  • İçimdeki Çocuk - The Kid

    Eğlenceli, ama sadece o kadar...

    Filmin ilk yarısı gerçekten sürükleyici, yer yer şirin, kahkahalarınızı tutamadığınız anlar oluyor... İkinci yarı da idare eder, zaman zaman gülüyorsunuz, ama yönetmen ve senarist filmi nasıl bitireceğini bilememiş. Bu kadar kötü bir son şimdiye kadar görmemiştim.
    Puan: 6
  • Aile Babası - The Family Man

    No action, ama gene de güzel...

    Filmde en hızlı sahneler Nicholas Cage'in ferrarisiyle dolaşma olayları, çok yavaş bir tempoda gidiyor, ama gariptir ki sıkılıp da ne zaman ara gelicek diye saatinize bakmıyorsunuz. Film verdiği mesajlar açısından etkileyici, güzel de bir finish yapmışlar... Ama sıradanlığın ötesine geçemeyen bir film...
    Puan: 7
  • Yeni Hayat - Cast Away

    FedEx Reklamı izlemek isteyenlere...

    Filmin ilk yarısı FedEx reklamı şeklinde geçiyor. Bütçesinin tamamına yakınının Tom Hanks'e verdiği paradan oluştuğunu varsayarsak, FedEx'in reklam katkısı ile çevrildiğini düşünmemek elde diil... Hasılat da cebe... Film gayet kötü, Tom abijim'in oyunu bile kurtarmıyor. Hiçbirşey yok, bomboş bir film işte... Lemandaki Robenson ve Juma bile daha eğlendirici. Filmin sonunda biraz dram katmışlar, ama geç kalmışlar... Cık cık cık gidilmes, değmes... Paranıza yazık!
    Puan: 4