zuxxi.com//sinema|geyiks

scaramouche

  • Romeo Ölmeli - Romeo Must Die

    Romeo kim be?

    Filmi tiksinerek izledim,film çıkışı arkadaşla bi kelime etmedik.Eve geldik tv'de romeo ve juliet'in modernize edilmiş bir versiyonu muhabbetini duydum çift katman tiksindim.Sonna romeo ne alaka ya, Allah'ın hongkonglusu nire ingiliz romeo nire. Sonna matrix muhabbeti süper;hong kong'da her action filminde kullanılan standart teknikler var,matrix bunları baz alıp fx'lerle çetrefillendirmişti. Romeo must die bu klasik teknikleri kullanıyor,amaç matrix taklidi diil yaani.Üff ya nası çöpe atmıştım 2 milyonumu daha da kötüsü 2 saatimi...
    Puan: 3
  • İzleyici - The Watcher

    vasat vasat vasat

    Yüzeysel kötü adam portresi,yüzeysel başarısız polis portresi.. Hem kısa bi film hem de hiç bi derinliği yok. Keanu reeves'e taparım diyenler görsünler, bi kayıpları olmaz. Fazla can sıkmayacak bi film fakat bittikten 1 hafta sonra bir karesi bile akılda kalmayacak.
    Puan: 6
  • John Malkovich Olmak - Being John Malkovich

    sıkıldım!

    Gittim, filmi gördüm. Sonuç: canım cidden sıkıldı. 2 saatim heba oldu. Sebep: aşırı gerçek üstü özellikle malkoviçin kendi portalına girip gördükleri, tiksindim tiksindim. Her özgün ve deişik filme 10 puan weren kalitesiz, 47 kromozomlu düşük yaşam formu ırkdaşlarımı kınıyorum. Bu film 3 puandan fazlasına layık diil, yönetmene yada malkoviçe sorsak onnarda beni haklı bulurlar. Kötü film olduğunu onlar da biliolar. :o)
    Puan: 3
  • Beyaz Şeytan - Blow

    şööle bööle

    Biraz kafayı çalıştırsaydım blow'a harcayacağım 2 saati başka bi uğraşa verirdim. Konuyu okumuşum, neymiş konu?Uyuşturucu taciri kişiliğin özet biyografisi. Akıl var, mantık war bööle senaryoyla bi film kotarılması mümkün mü? Cvp negatif, mümkün değil. Tv filmi kalitesinde bi üretim bence..
    Puan: 5
  • Kurtların Kardeşliği - Le Pacte des Loups

    Qui a peur du grand méchant loup?

    Cuma günü itinayla okul kırılır, taksim'e gidilir, ilk seansa damlanır. Dialogların fransızca oluşu filmin ilk artı yönü; yanlış tercümelere ya da sözlerle senkronize olmayan hiperaktif altyazılara hiç ama hiç yüz verilmez. Şimdi gelelim filmin diğer yönlerine: Konumuz gerçek üstü öğelerle bezeli, aşırı yoğunlukta olmasa da yakın döwüş sahnelerimiz mevcut, mark dacascos bey burada bizimle, fx işine para harcanmış.. falan filan. Film bir kaç hata yapılmasa şöyle okkalı bir 8.5 koparabilirdi benden. Eksik yön sanırım senaryonun arada bir klişelere kapılma eğilimi; hangi sahneler olduğunu söyleyip "izleyen okumasın"a tik atmıycam, waktiniz warsa gidin görün derim.
    Puan: 7