zuxxi.com//sinema|geyiks

eşşek herif

Hikaye Bunlar

Son Durak

Ortaokuldayken okula otobüs seferi vardı. Belediyenin kıyağıydı bize. Çoluk çombalak doluşur amcaları deli ederdik. Bi gün çömlerden biri bindi, sinirli bi amca vardı ona sordu: - Amca son durak nere? - Kara toprak!

Arkadaşa Rastlama

Yolda karşılaştıı bi insanla samimiyetinin derecesine karar veremeyerek durup durmamak konusunda tereddüt etmeyen var mı?

Hep Bişeye Karar Verenler

bu kimselerin kadınlar arasında rejim yapmaya, öğrenciler arasında da ders çalışmaya karar veren tipleri yaygındır.

Kanuncu Kız

Hangi birimiz yaşıtımız olan bu kızı ebeveynlerimizin hayran hayran izleyişini kıskanmamıştır?

İlk Derste Kuralları Belirleyenler

- Sınavlarda zor sorar mısınız? - Çalışanlar için kolay, çalışmayanlara zor.

Uzaktan Kumanda

baba eve geldiği vakit kumandayı ona vermek icap eder. evde iktidarın simgesidir çünkü kumanda

Ders Dinleme

ders anlatırken bana bakan hocaya boş boş baktığım için utanırım ama annamıyorum napim
  • Grinç - How the Grinch Stole Christmas

    böğk

    Bu filme gidin diyenler bence yedikleri kazıın acısını elalemden çıkarmak için aman çok güzel dierek onlara inananlara ceza vermeye çalışıyolar. Bunun başka bi açıklaması olamaz! Ben bu filmi beenenlerin aklına şaşmakla birlikte Man on the Moon'u beenen arkadaşın lafına da inanılmamasını istirham ediyorum. Dumb&Dumber'i gördüm, liar liarı gördüm man on the moonu, nihayet grinçi de gördüm. Bi daa da bişi görmicem nedir lan bu cim keri ona olan hayranlıımızı kullanıp bizi kazıklıyo walla sevgili arkadaşlar. Sadece pişmam oldum giden iki saatime ve de paracıklarıma yandım. Komik desen komik diil, bi çocuk filmi için bile fazla aptal. Onun yerine boş boş sokakta falan gezin hiç olmassa kapalı kalmamış olursunuz.
    Puan: 1
  • Kod Adı Kılıçbalığı - Swordfish

    alla allaa...

    ben de filmin birçok yerinde caddelerde fink atarken gördüümüz üstü açık o süpper arabanın direksiyonunun neden sağda olduğunu anlayamadım. Üstelik bi allaan kulu da çıkıp bunu sormadı. Trafik polisi yok mu bu şehrin? Ama küsel filmdi hoş vakit geçirdim.
    Puan: 7